Site icon TLIFE

Ελισάβετ Σπανού: «Έφυγα από το μαιευτήριο κλαίγοντας» – Η σχέση με τον πρώην σύντροφό της και πατέρα της κόρης της

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Ελισάβετ Σπανού που πριν σχεδόν δυο μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την κόρη της. Με αφορμή τη νέα αυτή συνθήκη στη ζωή της, η Ελισάβετ Σπανού, μίλησε στην εκπομπή Summer’s Cool και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και τη σχέση της σήμερα με τον πατέρα της κόρης μας.

«Πέρασαν κιόλας 50 μέρες με το μικρούλι μου. Τι να πω, δε νομίζω ότι υπάρχουν λόγια να το περιγράψει κανείς ακριβώς, Ό,τι και να πω νομίζω ότι θα φτάνει λίγο στα αφτιά σας. Είμαι χαρούμενη. Είμαι ευτυχισμένη. Καθυστέρησα λίγο να πάρω το μωρό στο σπίτι γιατί παρουσίασε νεογνικό ίκτερο, οπότε έμεινε πέντε μέρες μέσα στη μονάδα του μαιευτηρίου.

Αυτό μου δυσκόλεψε πάρα πολύ την καθημερινότητά μου γιατί στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Βγήκα το βράδυ από το μαιευτήριο κλαίγοντας, γιατί άφησα το παιδί πίσω. Πήγαινα κάθε μέρα στο μαιευτήριο αρκετές ώρες για να τη θηλάζω και να την παίρνω αγκαλιά. Πέρασα μια αρκετά μοναχική εγκυμοσύνη. Με βοηθάει πάρα πολύ η μητέρα μου. Δε θα μπορούσα να τα καταφέρω τις πρώτες ημέρες χωρίς τη βοήθειά της.

Με στηρίζει πάρα πολύ η οικογένειά μου. Πάντα χρειάζεσαι έναν σύντροφο, είτε έχεις παιδί είτε όχι. Η συντροφικότητα είναι πολύ βασική για το ανθρώπινο είδος. Νιώθω χαρά γι’ αυτό που έχω και πραγματικά δε θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς τους γονείς μου. Τώρα, πως θα ήταν τα πράγματα αλλιώς, είναι πολύ υποθετικό» ανέφερε αρχικά η Ελισάβετ Σπανού.

Σε άλλο σημείο η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη σχέση της σήμερα με τον πρώην σύντροφό της και πατέρα της κόρης της.

«Το γεγονός πως δε ζούμε μαζί με τον μπαμπά της μικρής δε σημαίνει πως δεν έχουμε και οι δυο τη γονεϊκή ιδιότητα ως προς το παιδί. Αυτό είναι σαφές, το είχα πει από την πρώτη στιγμή που είπα ότι έχουμε χωρίσει. Είμαστε γονείς της και έχουμε την επαφή που πρέπει να έχουμε. 

Χαίρομαι πολύ που έχω μια άλλη βάση, αυτή της μητέρας, γιατί είναι ένα αυτόματο φίλτρο, φεύγει η σκαρταδούρα πριν καν πλησιάσει πολύ. Εννοείται ότι θα συνεχίσω τη ζωή μου. Νιώθω πιο συνειδητοποιημένη και κατασταλαγμένη από ποτέ σε σχέση με το τι θέλω. Δε θεωρώ ότι θα έχω κάποιο πρόβλημα στο να εξηγήσω στην κόρη μου γιατί η μαμά και ο μπαμπάς δε ζουν πια μαζί, κι εμένα οι γονείς μου χωρισμένοι είναι. Το έχω ζήσει κι εγώ όλο αυτό το κομμάτι. Για την Αμέλια θεωρώ ότι θα είναι καλύτερη η κατάσταση, γιατί τα πράγματα είναι δεδομένα και θα είναι δρομολογημένα από την αρχή της ζωής της» είπε.

«Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης υπήρξαν πολλές στιγμές που λύγισα. Μια εγκυμοσύνη δοκιμάζει τις αντοχές σου και ορμονικά και οργανικά. Ευτυχώς είχα αυτό το δίχτυ ασφαλείας από ανθρώπους που στάθηκαν κοντά μου. Τώρα δύναμη μου δίνει το παιδί μου, μέχρι να βγει το παιδί μου ήταν τα κατοικίδιά μου και οι φίλοι μου» εξομολογήθηκε η Ελισάβετ Σπανού.

© 2024 tlife.gr