Site icon TLIFE

Ελισάβετ Σπανού: Η νέα φωτογραφία με την τεσσάρων μηνών κόρη της

Μια νέα τρυφερή ανάρτηση με πρωταγωνιστή την κόρη της έκανε η Ελισάβετ Σπανού.

Η γνωστή τραγουδίστρια έγινε για πρώτη φορά μαμά πριν τέσσερις μήνες. Η Ελισάβετ Σπανού μετά τη γέννηση της κόρης της επιλέγει να δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από τη νέα καθημερινότητά της ως μαμά, ενώ πολλές φορές έχει μιλήσει και για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα.

«Βγήκα το βράδυ από το μαιευτήριο κλαίγοντας, γιατί άφησα το παιδί πίσω. Πήγαινα κάθε μέρα στο μαιευτήριο αρκετές ώρες για να τη θηλάζω και να την παίρνω αγκαλιά. Πέρασα μια αρκετά μοναχική εγκυμοσύνη. Με βοηθάει πάρα πολύ η μητέρα μου. Δε θα μπορούσα να τα καταφέρω τις πρώτες ημέρες χωρίς τη βοήθειά της» είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της η Ελισάβετ Σπανού. 

«Το γεγονός πως δε ζούμε μαζί με τον μπαμπά της μικρής δε σημαίνει πως δεν έχουμε και οι δυο τη γονεϊκή ιδιότητα ως προς το παιδί. Αυτό είναι σαφές, το είχα πει από την πρώτη στιγμή που είπα ότι έχουμε χωρίσει. Είμαστε γονείς της και έχουμε την επαφή που πρέπει να έχουμε» είχε πει σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης η Ελισάβετ Σπανού. 

Σήμερα 11/9 η Ελισάβετ Σπανού δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία με την τεσσάρων μηνών κόρη της από την ώρα που παίζει με ένα από τα παιχνίδια της.

© 2024 tlife.gr