Έλλη Κοκκίνου: Επέστρεψε στην καθημερινότητά της μετά το lockdown! Η πρωινή βόλτα στη Γλυφάδα [pics]

Στα νότια προάστια απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Έλλη Κοκκίνου!

Η γνωστή παρουσιάστρια μετά το πέρας της έντονης περιόδου που έζησε με την επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού έχει επιστρέψει και πάλι στους γνώριμους ρυθμούς της καθημερινότητάς της. Η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα ανήκε στις ευπαθείς ομάδες συνεπώς ήταν ιδιαίτερα προσεχτική τους μήνες του lockdown και έβγαινε από το σπίτι της για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” η ίδια είχε αναφέρει:

“Εμένα η καραντίνα μου ξεκίνησε πριν το επίσημο lockdown, δεν έχω πάει ούτε σούπερ μάρκετ, τα κάνω όλα μέσω internet. Τώρα έχω ξεκινήσει και βγαίνω και πάρα αυτό με προσοχή γιατί φοβάμαι πολύ. Προσπαθώ να υπερνικήσω το φόβο μου. Από 3 ετών έχω πολύ βαρύ άσθμα κι επίσης έχω ταλαιπωρηθεί πολύ δεν θέλω ούτε καν… είμαι ευπαθής ομάδα για αυτό και προσέχω και δεν τον διακινδυνεύω”.

Μιας και τα πράγματα βαίνουν από το καλό στο καλύτερο η Έλλη Κοκκίνου έχει ξεκινήσει να κυκλοφορεί ελεύθερα και να απολαμβάνει τις βόλτες της στην ηλιόλουστη και καλοκαιρινή Αθήνα. Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός της “τσάκωσε” κατά τη διάρκεια της πρωινής εξόδου της στη Γλυφάδα. Ντυμένη casual η γνωστή τραγουδίστρια έκανε τον περίπατό της και χάρισε ένα ζεστό χαμόγελο στο φωτογράφο.

Δες φωτογραφίες:

 

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164