Έλλη Κοκκίνου: Καλοκαιρινή απόδραση στην Εύβοια με τις κολλητές της! [pics]

Μια μίνι απόδραση με τις κολλητές της σε κοντινό προορισμό από την Αττική έκαναν μέσα στο Σαββατοκύριακο η Έλλη Κοκκίνου και οι κολλητές της. Η γνωστή τραγουδίστρια που πριν λίγες μέρες γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, έκανε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά της και έφυγε με τις φίλες της για Εύβοια.

Μαζί με την Δέσποινα καμπούρη και την Δήμητρα Λαζαράτου, η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε στην Κύμη Ευβοίας και απόλαυσε λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες με ειδυλλιακό τοπίο και παρθένα ομορφιά. Τα τρία κορίτσια, χαλάρωσαν, γέλασαν και ηρέμησαν από τη φασαρία και τις υποχρεώσεις της πόλης, απολαμβάνοντας το μαγευτικό διήμερό τους.

«Μια ξαφνική καλοκαιρινή απόδραση, δύο καλές φίλες, θάλασσα και όμορφη διάθεση είναι τα συστατικά για ένα όμορφο διήμερο!», έγραψε ενθουσιασμένη η Έλλη Κοκκίνου.

«Τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή, είναι και τα πιο απλά… όπως ένα αυθόρμητο Σαββατοκύριακο στο ησυχαστήριό σου με δυο φίλες καρδιάς, την αγαπημένη σου παραλία και καλή διάθεση!», συμπλήρωσε η καλή της φίλη Δήμητρα Λαζαράτου και φυσικά ακολούθησε και η ανάρτηση της Δέσποινας Καμπούρη!

«Ο Αύγουστος ήρθε με τον καλύτερο τρόπο… πόση ηρεμία και πόση ευγνωμοσύνη αισθάνομαι σήμερα. Δε θα σταματήσω να το λέω. Τα πιο απλά είναι τα πιο ωραία. Είχα καιρό να κάνω βραδινό μπάνιο. Ένιωσα πάλι παιδί σε μια θάλασσα τόσο ζεστή και φιλόξενη!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164