Έλλη Κοκκίνου στο Καλό Μεσημεράκι: Τι αποκάλυψε για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό

Ποδαρικό στον Νίκο Μουτσινά έκανε τη Δευτέρα 4/4 η Έλλη Κοκκίνου, μετά την αλλαγή ώρας της εκπομπής του, Καλό Μεσημεράκι.

Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων μίλησε για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, ενώ αναφέρθηκε και στην περιπέτειά της με τον κορονοϊό, περιγράφοντας και τα συμπτώματά της.

«Τώρα που πέρασα τον κορονοϊό είμαι καλά. Είχα παρέα τον πυρετό για δυόμισι μέρες, αλλά μετά ήμουν εντάξει. Από τότε δεν έχει περάσει και πολύς καιρός», είπε χαρακτηριστικά η Έλλη Κοκκίνου.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Έλλη Κοκκίνου είχε αναφέρει τους λόγους για τους οποίους δεν έπρεπε να κολλήσει κορονοϊό: «Επισήμως δεν ανήκω στις ευπαθείς ομάδες αλλά είμαι στις δύσκολες ομάδες. Έχω άσθμα από 3 ετών και κάνω εισπνεόμενα. Το 2001 είχα μπει νοσοκομείο για 3 βδομάδες και 3 μέρες μπήκα στην εντατική. Νοσηλεύτηκα με πνευμονία, λοίμωξη αναπνευστικού και πνευμοθώρακα. Είμαι από αυτούς που δεν πρέπει να περάσουν κορονοϊό».

Παρόλα αυτά, η Έλλη Κοκκίνου νόσησε από κορονοϊο πολύ πρόσφατα και την αποκάλυψη είχε κάνει η ίδια από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με το θετικό τεστ της.

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164