Site icon TLIFE

Έλλη Κοκκίνου: Το νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Η Έλλη Κοκκίνου βρίσκεται στο νοσοκομείο καθώς, όπως γνωστοποίησε μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς της στα social media, ταλαιπωρείται από έναν ιό.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αρχικά θεώρησε ότι επρόκειτο για φαρυγγίτιδα, όμως στη συνέχεια και μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι έχει έναν ιό με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Αυγούστου, η Έλλη Κοκκίνου ανέβασε μία φωτογραφία από το δωμάτιο του νοσοκομείου και δείχνοντας το γεύμα που της προσέφεραν, έγραψε με χιούμορ: «Τόσο υγιεινό, ούτε εγώ το αντέχω».

Δες την ανάρτηση της Έλλης Κοκκίνου:

Η 53χρονη τραγουδίστρια είχε απαντήσει πριν από μερικούς μήνες στους δημοσιογράφους για τη διατροφή της.

«Έχω κόψει το κόκκινο κρέας εδώ και τρία χρόνια. Δηλαδή, μοσχάρι, αρνί, κατσίκι, χοιρινό, όλα αυτά. Με πιάνει η ψυχή μου, δεν μπορώ πλέον για την προσωπική μου ευχαρίστηση (γιατί μου αρέσει), να δημιουργώ πόνο και να υποφέρουν άλλα ζώα.

Τρώω κοτόπουλο και ψάρι. Θα μου πεις αυτά δεν έχουν ψυχή; Έχουν, απλά επειδή έχω και κοιλιοκάκη δεν μπορώ να είμαι μόνο με όσπρια, λαδερά και υδατάνθρακα. Αλλά κι αυτά θα ήθελα να τα βγάλω από τη διατροφή μου κάποια στιγμή. Συνειδητά, δηλαδή, έχω επιλέξει αυτόν τον τρόπο ζωής».

© 2024 tlife.gr