Έλλη Παπαγγελή: “Πολύ κακώς αποσύρθηκε η επίμαχη αφίσα εναντίον των αμβλώσεων από το μετρό”

Mετά το σάλο που δημιούργησε η αφίσσα με μήνυμα κατά των αμβλώσεων που είχε τοποθετηθεί στο Μετρό, η διαφήμιση αποσύρθηκε. Ανάμεσα σε αυτούς που το σχολίασαν, ήταν και η Έλλη Παπαγγελή! Το γνωστό μοντέλο λέει πάντα τη γνώμη του μέσα από τα social media, τόσο σε κοινωνικά όσο και σε πολιτικά θέματα και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κριθεί για τις απόψεις της.

Σήμερα η Έλλη, πήρε θέση για το θέμα, λέγοντας πως θεωρεί πολύ λάθος το γεγονός ότι η συγκεκριμένη αφίσσα, τελικά αποσύρθηκε.

Διάβασε όσα έγραψε

“Πολύ κακώς αποσύρθηκε η επίμαχη αφίσα ενατίον των αμβλώσεων από το μετρό της Αθήνας. Δεν ήταν ούτε μεσαίωνας, ούτε οπισθοδρόμηση, απλώς μία ενημερωτική καμπάνια ευαισθητοποίησης όπως πολλές άλλες που γίνονται για διάφορα θέματα. Δεν απαγόρευσε κανείς τις αμβλώσεις, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις όπως ο βιασμός είναι και επιβεβλημένες. Επειδή όμως σε κανονικές συνθήκες καλό είναι να μην γίνονται, η πρόληψη είναι η καλύτερη λύση. Όποιο ζευγάρι δεν θέλει ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, να μην προβαίνει σε επιπολαιότητες κατά το τέλος της σεξουαλικής πράξης”

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164