Ελληνίδες celeberities στο πρώτο καλοκαίρι αγκαλιά με τα νεογέννητα μωρά τους – Φωτογραφίες

Το πρώτο καλοκαίρι αγκαλιά με τα μωρά τους διανύουν αρκετές Ελληνίδες celebrtities οι οποίες μέσα στη σεζόν έφεραν στον κόσμο το νέο μέλος στην οικογένειά τους.

Μέσα από τις πρώτες τρυφερές φωτογραφίες στα social media ανακοίνωσαν τον ερχομό του παιδιού τους, ενώ δέχτηκαν τις θερμές ευχές για το νέο κεφάλαιο της ζωής τους, αυτό τη μητρότητας.

  • Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μόλις ένα χρόνο μετά τη γέννηση του γιου της, Βλάσση, η παρουσιάστρια είχε ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα της δεύτερης εγκυμοσύνης. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στις αρχές του Ιουλίου έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της, ενώ σύντομα ξεκίνησε τις πρώτες της εξόδους. 

  • Δανάη Μιχαλάκη

Γονείς για πρώτη φορά η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου οι οποίοι τον περασμένο Νοέμβριο υποδέχτηκαν στην αγκαλιά τους την κόρη τους! Το ζευγάρι το οποίο μοιράζεται πλέον στα social media τις οικογενειακές του φωτογραφίες, αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις πρώτες διακοπές στη Σύρο με την μικρή τους. 

  • Γιούλικα Σκαφιδά

Με αφορμή τους 8 μήνες ζωής του γιου της, η Γιούλικα Σκαφιδά έκανε μια τρυφερή ανάρτηση κρατώντας αγκαλιά τον μικρό της κάτω από το ηλιοβασίλεμα. 

«8 μήνες… και η κατάσταση είναι αυτή ακριβώς: Πολλές αγκαλιές, τα μαλλιά ανακατεμένα σε μόνιμη βάση, άπειρες φωτογραφίες(που αργότερα τις βλέπουν άνθρωποι που χαμογελούν ευγενικά) Και μια μαγεία ανεξήγητη», έγραψε η ηθοποιός κρατώντας στην αγκαλιά της τον γιο της.

  • Ελισάβετ Σπανού

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο πριν από δύο μήνες η Ελισάβετ Σπανού! Η γνωστή τραγουδίστρια η οποία το τελευταίο διάστημα απείχε από τα media, είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της στο instagram, ενώ πλέον έχει ξεκινήσει τις πρώτες βόλτες με την μικρή της. 

  • Βασιλική Τρουφάκου

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο πριν από 2,5 μήνες η Βασιλική Τρουφάκου! Η γνωστή ηθοποιός σύντομα ξεκίνησε τις πρώτες βόλτες με τον μικρό της τον οποίο θηλάζει, ενώ στη συνέχεια μοιράστηκε φωτογραφία από τις πρώτες διακοπές στο χωριό της μαζί με τον γιο της.

  • Ντάνη Γιαννακοπούλου

Μητέρα ενός κοριτσιού η Ντάνη Γιαννακοπούλου η οποία έφερε πρόσφατα στον κόσμο το πρώτο της παιδί! Η γνωστή ηθοποιός μέσα από τα social media μοιράζεται στιγμιότυπα από τις πρώτες αποδράσεις με την μικρή της, αλλά και μια φωτογραφία από την ώρα του θηλασμού.

  • Αφροδίτη Σκαφιδά

Μια όμορφη οικογένεια έχουν δημιουργήσει ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα. Η γνωστή αθλήτρια πρόσφατα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Να θυμίσουμε ότι ο Πύρρος Δήμας έχει τέσσερα ακόμη παιδιά!

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164