Site icon TLIFE

Ελπίδα Ιακωβίδου: Επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Τζώνη Καλημέρη – «Δεν κρυβόμαστε»

Ο Τζώνη Καλημέρης, μετά τον χωρισμό του από την Χριστίνα Κοντοβά, έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πλευρό της Κύπριας παρουσιάστριας Ελπίδας Ιακωβίδου.

Μάλιστα, η καλλονή σύντροφος του ισχυρού άνδρα των ΜΜΕ πέρασε το καλοκαίρι στην Ελλάδα, όπου είχε την ευκαιρία να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης στο πλευρό του.

Η Ελπίδα Ιακωβίδου μέχρι πρόσφατα δεν είχε μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της με τον Τζώνη Καλημέρη, ωστόσο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κυπριακό περιοδικό «Down Town», αποφάσισε να αναφερθεί στη γνωριμία τους.

Η Ελπίδα Ιακωβίδου αποκάλυψε πως η σχέση τους μοιράζεται μεταξύ δύο χωρών, κάτι που έκανε τη δημοσιοποίηση αναπόφευκτη: «Ήταν αναμενόμενο να γνωστοποιηθεί, ειδικά από τη στιγμή που αυτή μοιράζεται αναπόφευκτα μεταξύ δύο χωρών και δύο αεροδρομίων».

Επιπλέον, τόνισε πως ούτε εκείνη ούτε ο Τζώνης Καλημέρης αισθάνονται την ανάγκη να κρύβουν τη σχέση τους, καθώς νιώθουν όμορφα με αυτό που ζουν.

«Ούτε εγώ, ούτε ο Τζώνης, είμαστε από τα άτομα που κρύβονται, ειδικά από τη στιγμή που νιώθουμε όμορφα με αυτό που μας συμβαίνει» συμπλήρωσε.

© 2024 tlife.gr