Site icon TLIFE

Έμη Λιβανίου Ζησιοπούλου: Η ιδιαίτερη εκδήλωση αντί προεκλογικής ομιλίας! Φωτογραφίες

Η Έμη Λιβανίου Ζησιοπούλου είναι άνθρωπος της προσφοράς και το έχει αποδείξει εδώ και αρκετό καιρό και μάλιστα με έργα! Έτσι χθες βράδυ αντί της συνηθισμένης προεκλογικής ομιλίας η Έμη έξανε μια γιορτή προσφοράς και οι φίλοι της ήταν εκεί! Αντί λοιπόν μια τυπικής προεκλογικής ομιλίας, η Έμη ζήτησε από τους καλεσμένους της να φέρουν στην εκδήλωσε ένα ρούχο που δεν χρειάζονται, προκειμένου να γεμίσει το Ιμάτιο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών!

Η Έμη, που διεκδικεί την ψήφο μας στο Β΄Τομέα της Αθήνας με τη Ν.Δ. υποδέχθηκε τους καλεσμένους της ντυμένη στα λευκά και έχοντας στο πλευρό της την κούκλα κόρη της Αλεξάνδρα αλλά και την μητέρα της Αλεξάνδρα!

Δες φωτογραφίες

Με την Κατερίνα Γκαγκάκη

Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος ο οποίος διασκέδασε τους καλεσμένους με τα τραγούδια του!

Όπως έγραψε η Έμη στο site της dinamiprosforas.gr η ιδέα της είχε μεγάλη ανταπόκριση στον κόσμο: “Περισσότερα από 2.000 ρούχα όλων των ειδών (συγκεκριμένα: 680 μπλούζες, 570 παντελόνια, 265 φούστες/φορέματα, 126 πανωφόρια, 80 παπούτσια, 260 διάφορα είδη (γυαλιά, καπέλα, τσάντες, 150 παιδικά παιχνίδια, σύνολο 2.131) αφού καταμετρήθηκαν και χωρίστηκαν, παραδόθηκαν στους εθελοντές από το Ιμάτιο της Εκκλησίας που ήταν παρόντες σε όλη της διάρκεια της εκδήλωσης”.

© 2024 tlife.gr