Site icon TLIFE

Έμυ Λιβανίου – Πέτρος Παππάς: Η γνωριμία, η σχέση που μετρά δύο χρόνια και το λαμπερό πάρτι στο Μαρκόπουλο

Μια δυνατή σχέση ζωής έχουν τα τελευταία δύο χρόνια ο Πέτρος Παππάς και η Έμυ Λιβανίου, την οποία γιόρτασαν παρουσία των καλών φίλων τους, σε ένα άκρως λαμπερό πάρτι που διοργανώθηκε πριν λίγες ημέρες.

Εκείνος είναι από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας και εκείνη μια από τις δυναμικότερες δημοσιογράφους και λαμπερή anchorwoman της ελληνικής τηλεόρασης.

Η γνωριμία τους, η συγκατοίκηση και οι σχέσεις του εφοπλιστή με τα παιδιά της δημοσιογράφου

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της Νίκης Κώτσου και της Κορύνας Μανταγάρη στην Real News, οι δυο τους κινούνταν στους ίδιους κοσμικούς κύκλους, ωστόσο η σχέση τους ξεκίνησε πριν από περίπου δύο χρόνια. 

Ο Πέτρος Παππάς και η Έμυ Λιβανίου γνωρίστηκαν καλύτερα όταν έδωσαν το παρών σε κοσμικό κάλεσμα κοινών γνωστών τους και από εκείνη τη στιγμή έγιναν αχώριστοι. Ο εφοπλιστής δεν άργησε να γοητεύσει τη δημοσιογράφο και σήμερα είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Η σχέση τους δεν άργησε να πάρει τον δρόμο της και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν στην πολυτελή κατοικία του εφοπλιστή στην Εκάλη. Η Έμυ Λιβανίου εξακολουθεί να διατηρεί το σπίτι της στην Πλάκα, το οποίο χρησιμοποιούν τα παιδιά της όταν επιστρέφουν στην Ελλάδα από το εξωτερικό όπου σπουδάζουν. Ο 23χρονος γιος της, Κωνσταντίνος τέλειωσε το μεταπτυχιακό του στις ΗΠΑ στα Οικονομικά, ενώ η 21χρονη κόρη της Αλεξάνδρα τελειώνει τις σπουδές της στη Νομική στο Λονδίνο.

Οι σχέσεις του Πέτρου Παππά με τα παιδιά της είναι άριστες, όπως και της Έμυ Λιβανίου με τα παιδιά του εφοπλιστή Μιλένα και Αλέξανδρο, που ακολουθούν τα βήματά του στον χώρο της ναυτιλίας.

Το λαμπερό πάρτι στο Μαρκόπουλο

Ένα άκρως λαμπερό πάρτι διοργάνωσαν πριν μια βδομάδα, ο Πέτρος Παππάς και η Έμυ Λιβανίου, το οποίο τα είχε όλα! Χορό, τραγούδι, ατέλειωτο κέφι, συγκινητικές αφιερώσεις και… τρυφερά φιλιά!

Κανείς δεν έλειπε από το πάρτι του ερωτευμένου ζευγαριού, το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιουλίου, ένα event που έγινε talk of the town, ένα πάρτι αφιερωμένο στην είσοδο του καλοκαιριού και στην τρυφερή σχέση τους.

Ο Πέτρος και η Έμυ κάλεσαν τους 150 φίλους τους στο dinner party που παρέθεσαν στο περίπου 30 στρεμμάτων κατάφυτο κτήμα, ιδιοκτησίας του εφοπλιστή στο Μαρκόπουλο. Ανάμεσα στα κτίσματα και στα καταπράσινα δένδρα, το ζευγάρι επέλεξε να παραθέσει το λαμπερό πάρτι δίπλα στην τεράστια πισίνα, η οποία είχε διακοσμηθεί με διάφανα τεράστια μπαλόνια.

 

Οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν δροσιστικά κοκτέιλ, εκλεκτό κρασί και εντυπωσιάστηκαν από τον βασισμένο στη μεσογειακή κουζίνα μπουφέ, που περιλάμβανε εντυπωσιακές σαλάτες και υπέροχα πιάτα, όπως κριθαρότο με γαρίδες, σφυρίδα, πάπια και σουβλάκι κοτόπουλο.

Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι αφιερώσεις με την Έμυ Λιβανίου να αφιερώνει το τραγούδι «Δεν θα ξαναγαπήσω» στον εφοπλιστή και να επισφραγίζει το μήνυμα με ένα φιλί στο στόμα.

 

Δες κι άλλα βίντεο και φωτογραφίες από το πάρτι του ζευγαριού:

 

 

 

© 2024 tlife.gr