Το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, σε ένα ξεχωριστό χώρο στην Εκάλη, ο βραβευμένος Pastry Chef Evaggelos Chasiotis, επιχείρησε να μας «εκπλήξει» για άλλη μία φορά, με τη νέα «γλυκιά» δημιουργία του, το «Golden Pass», μία ιδιαίτερη πρόταση ζαχαροπλαστικής – patisserie για το έτος 2020.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το «Golden Pass 2020», αποτελεί μια ακόμη καινοτόμα ιδέα και πρόταση του γνωστού και πολύ αγαπητού Pastry Chef, ο οποίος παρουσίασε τις νέες του δημιουργίες σε δύο εκδοχές (με επικάλυψη ganache σοκολάτας και miroirau chocolat blanc), ενώ ένα 100% βρώσιμο φύλλο χρυσού 23,7 καρατίων θα διακοσμήσει και θα μεταμορφώσει αυτές σε πραγματικά έργα τέχνης.
Η Ναταλία Δραγούμη, προσφώνησε τον ίδιο τον Pastry Chef Ευάγγελο Χασιώτη αλλά και αναφέρθηκε συνοπτικά τον ιδιαίτερο αυτό γλυκό «πειρασμό»: “Κάθε δημιουργία της ζαχαροπλαστικής, μίγμα ταλέντου, αγάπης, έμπνευσης και κόπου, απευθύνεται σε όλους, αλλά και στον καθένα μας ξεχωριστά. Είναι μία πολύτιμη στιγμή χαράς, ευφροσύνης και συντροφικότητας, σε έναν κόσμο, που τείνει να ξεχνά τη σωματικότητα, τη βιωματικότητα και τη συνολική θέαση της ζωής του…”, είπε, μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός.
Φωτογραφίες: NDP
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ