Site icon TLIFE

Ενα βήμα πριν τον ΑΝΤ1 βρίσκεται η Αλεξάνδρα Καπελετζή !

Κι όμως οι μεγάλες αγάπες πάνε τελικά στον …Παράδεισο Αμαρουσίου ! Και γιατί σας το λέω αυτό ; Γιατί είναι γεγονός… Η Αλαξάνδρα Καπελετζή ετοιμάζεται να επιστρέψει και στις τηλεοπτικές επάλξεις , αλλά και στον ΑΝΤ1 !

Η γνωστή δημοσιογράφος αυτή την εποχή έχει κάνει σειρά συζητήσεων με την διοίκηση του ΑΝΤ1 και απ ΄ότι όλα δείχνουν ,πιθανότατα η Αλεξάνδρα να βρίσκεται λίαν συντόμως στους δέκτες μας.

Οσο για το τι έχουν συζητήσει οι δύο πλευρές ; Οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει για παρουσίαση εβδομαδιαίας εκπομπής ,η οποία και προγραμματίζεται να βγαίνει στον αέρα Κυριακή μεσημεράκι. Πρόκειται για μία εκπομπή η οποία θα έχει την μορφή του εβδομαδιαίου, ειδησεογραφικού ημερολογίου και θα συγκεντρώνει και θα παρουσιάζει με μία γρήγορη ματιά, τα σημαντικότερα γεγονότα της εβδομάδας.

“Είναι γεγονός… Οντως η κυρία Καπελετζή έχει έρθει σε επαφή με το κανάλι, όντως έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις σε πολύ καλό κλίμα και το πιθανότερο είναι να δώσουν αυτές τις ημέρες και τα χέρια… Δηλαδή, δεν έχει τελειώσει ακόμα αυτό το ζήτημα ,ίσως τελειώσει αυτές τις ημέρες και πέσουν και οι υπογραφές” , μας αποκάλυψε υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού.

© 2024 tlife.gr