Απόστολος Λύτρας: Οδηγήθηκε στα κρατητήρια – Έκανε μήνυση στη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου

Ο Απόστολος Λύτρας μετά τις 22.00 το βράδυ μεταφέρθηκε στο ΑΤ Νέας Φιλαδέλφειας, όπου θα περάσει το βράδυ στα κρατητήρια.

Ο γνωστός ποινικολόγος  μετά από μια νύχτα στα κρατητήρια θα οδηγηθεί το πρωί της Πέμπτης (20/6/24) στον εισαγγελέα εκτελέσεων ποινών για να εκτελεστεί το ένταλμα και να οδηγηθεί στη φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του εκδόθηκε από τις δικαστικές αρχές, μετά την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, όταν απολογήθηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου!

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr νωρίτερα, ο Απόστολος Λύτρας έκανε μήνυση στη σύζυγό του, για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Παλλήνης για να δώσει τυπικά μία απολογία. Με εντολή της εισαγγελέως ποινικής δίωξης κυρίας Τριανταφύλλου, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία η γυναίκα θα αφεθεί ελεύθερη.

Λίγο νωρίτερα, είχε γίνει η μεταφορά του Απόστολου Λύτρα από το ΑΤ Παλλήνης, στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου θα περάσει τη νύχτα, στα κρατητήρια. Η μεταφορά του μάλιστα, έγινε από την πίσω πόρτα, προφανώς για να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες.

Λίγο πριν τις 23.00 το βράδυ, ο Απόστολος Λύτρας πέρασε την πόρτα του ΑΤ Ν. Φιλαδέλφειας, όπου θα διανυκτερεύσει…

Υπενθυμίζεται ότι παραδόθηκε το απόγευμα, φορώντας μια λευκή βερμούδα και ένα πορτοκαλί μπλουζάκι και αξύριστος. Μιλώντας στους δημοσιογράφους, είπε, ότι θα πληρώσει το λάθος του.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Πώποτας – Άρια Καλύβα, Έφη Φανάρα/ newsit

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164