Μέρες του 1960 ζούν πια οι περισσότεροι Ελληνες οι οποίοι πρέπει να ξεχάσουν την εποχή της σπατάλης και της υπερκατανάλωσης.
Παλιότερα ένα ζευγάρι πήγαινε σε ένα εστιατόριο και έδινε παραγγελία για 5 άτομα, τώρα αρκείται στα απολύτως απαραίτητα λένε στο Νewsit οι εστιάτορες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κάπως έτσι επιστρέψαμε στην παλιά συνταγή της “μισής μερίδας” που σημαίνει πως μπορείς να επιλέξεις τα πιάτα στη μισή ποσότητα και άρα στη μισή τιμή.
Ενα από τα εστιατόρια που λάνσαραν το “mezzo menu” είναι ο Αι Νικόλας στη Λ.Συγγρού.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ