Επώνυμες παρουσίες στη φιλανθρωπική βραδιά που παρουσίασε η Μαρί Κωνσταντάτου! [pics]

Μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά παρουσίασε χθες βράδυ στο Παλλάς η Μαρί Κωνσταντάτου. Σε συνεργασία με τις Θεατρικές Σκηνές, η αγαπημένη παρουσιάστρια με την έντονη φιλανθρωπική δράση παρουσίασε μια εκδήλωση για καλό σκοπό με τίτλο «Με Αγάπη… για την ΕΛΙΖΑ» (Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού).

Στη σκηνή του Παλλάς για αυτήν τη μαγική βραδιά βρέθηκαν ο Κωστής Μαραβέγιας, η Μαρίζα Ρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης και το θέαμα ήταν μοναδικό. Στο φιλανθρωπικό κάλεσμα, μάλιστα, ανταποκρίθηκαν πολλοί επώνυμοι της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά τους ήταν οι: Έλλη Στάη, Σάκης Ρουβάς, Τόνια Σωτηροπούλου, Ράνια Θρασκιά, Έμυ Λιβανίου και Σάσα Σταμάτη.

Κωστής Μαραβέγιας, Μαρίζα Ρίζου, Πάνος Μουζουράκης

Η εκδήλωση «Με Αγάπη … για την ΕΛΙΖΑ»  διοργανώθηκε από τις θεατρικές σκηνές με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενάντια στην Κακοποίηση των Παιδιών. Η οργάνωση ΕΛΙΖΑ ίδρυσε πρόσφατα την πρώτη στην Ελλάδα νοσοκομειακή Μονάδα Φροντίδας για την Ασφάλεια των Παιδιών «Σόφη Βαρβιτσιώτη», υπό τη Β’ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική, στο Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού».

Η ιδιαίτερη εκδήλωση ευαισθητοποίησης και προσφοράς των Θεατρικών Σκηνών  υποστήριξε το πρόγραμμα «ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΓΓΙΓΜΑ».

Το «Ασφαλές Άγγιγμα» αποτελεί μία πρωτοβουλία  για παιδιά 5-9 ετών, που υλοποιεί το ΕΛΙΖΑ μέσα σε σχολεία, με γνώμονα την πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης. Κύριος στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει τα μικρά παιδιά, να αναγνωρίσουν τη διαφορά ανάμεσα στο «ασφαλές» και το «όχι – ασφαλές» άγγιγμα  και να μάθουν να λένε OΧΙ. Παράλληλα, το πρόγραμμα προσφέρει μια αντίστοιχη εκπαίδευση σε γονείς και δασκάλους  για την ευαισθητοποίηση, τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Μαρί Κωνσταντάτου, Μαρίνα Καρέλλα

Κωστής Μαραβέγιας

Κωστής Μαραβέγιας, Μαρίζα Ρίζου

Πάνος Μουζουράκης, Κωστής Μαραβέγιας

Απώτερος στόχος είναι η ένταξη του προγράμματος σε όλα τα δημόσια σχολεία στην Ελλάδα μέχρι το 2021, σε συνδυασμό με μία ολοκληρωμένη εκστρατεία ενημέρωσης για γονείς, δασκάλους, πολίτες.

Δες φωτογραφίες:

Μαρίνα Καρέλλα, Μαρί Κωνσταντάτου

Έλλη Στάη

Τόνια Σωτηροπούλου

Μαρί Κωνσταντάτου,Κωστής Μαραβέγιας, Μαρίζα Ρίζου,, Γιάννης Κεντ, Πάνος Μουζουράκης

Σάσα Σταμάτη

Κωστής Μαραβέγιας, Μαρίζα Ρίζου,, Γιάννης Κεντ, Πάνος Μουζουράκης

Ράνια Θρασκιά

Σάκης Ρουβάς, Κωστής Μαραβέγιας, Μαρίζα Ρίζου,,Πάνος Μουζουράκης

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164