Επώνυμες παρουσίες στο χριστουγεννιάτικο party του Ant1! [pics,vid]

Μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή για όλους τους συνεργάτες του σταθμού διοργάνωσε ο Ant1 το βράδυ της Τρίτης στα Studio Kappa και το κέφι κράτησε ως το πρωί. Ο Αντώνης Ρέμος με την Καλομοίρα και τις Melisses ξεσήκωσαν το κοινό, ενώ το δίδυμο Ησαΐα Ματιάμπα και Μύρωνα Στρατή... τα έδωσαν όλα on stage.

Το χριστουγεννιάτικο πάρτι ξεκίνησε με πολύ θετική ενέργεια, αλλά και λαμπερές παρουσίες που έδωσαν το “παρών” και δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν στα social media στιγμιότυπα από τη βραδιά.

Christmas #party @ant1tv #friends @mariampekatwrou @yvonini #love #happy #xmas #2016 #christmas #tv

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης christosnezos (@christosnezos) στις


Ανάμεσά τους ήταν η οικοδέσποινα του Πρωινού Ant1 Φαίη Σκορδά με την ομάδα της (Σάσα Σταμάτη, Θέμη Γεωργαντά, Στέφανο Κωνσταντινίδη, Μαντώ Γαστεράτου), η Δούκισσα Νομικού, η Μαρία Μπεκατώρου με την κολλητή της Υβόννη Μπόσνιακ, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Ιλένια Ουίλιαμς, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Γιώργος Παπαδάκης, η Μπάγια Αντωνοπούλου, ο Τάσος Αρνιακός και πολλοί ακόμη.

Highlights της βραδιάς ήταν η live εμφάνιση της Καλομοίρας με το νέο της τραγούδι “Τα Χριστούγεννα αυτά”. Η γνωστή τραγουδίστρια που βρίσκεται στην Ελλάδα για το Rising Star, ανέβηκε on stage και η σκηνή γέμισε χρωματιστά κομφετί… σαν να χιόνιζε.


Ενώ, ακολούθησε o Αντώνης Ρέμος με τις νέες και παλαιότερες επιτυχίες του… Όσο μάλιστα εκείνος βρισκόταν στη σκηνή, το κορίτσι του, Υβόννη Μπόσνιακ δεν σταμάτησε να τον χειροκροτά…

Υπέροχος Αντώνης Ρέμος στο χριστουγεννιάτικο πάρτυ του @ant1tv #ant1christmas2016

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Heaven Music (@heaven_music_official) στις



Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164