Site icon TLIFE

Εριέττα Κούρκουλου: Η ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της για την επέτειο του γάμου τους – «Έχεις συμβάλλει στην εξέλιξή μου»

Πριν τέσσερα χρόνια ακριβώς, στις 28 Ιουλίου η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και ο Βύρων Βασιλειάδης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Μύκονο. Σήμερα, γιορτάζουν την 4η επέτειο του γάμου τους, έχοντας δημιουργήσει την οικογένεια που πάντα επιθυμούσαν, με τον μονάκριβο γιο τους Νίκο να είναι όλη τους η ζωή.

Η Εριέττα Κούρκουλου έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας τον έρωτα και την ευγνωμοσύνη της προς τον σύζυγό της. Παράλληλα συνόδευσε τη λεζάντα με μια αδημοσίευτη και άκρως τρυφερή φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους.

«Τέσσερα χρόνια γάμου. Χαρές, λύπες, δυσκολίες και μια αγάπη που τα ξεπερνάει όλα. Ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει όσο κανείς, μου έχει φερθεί σαν πραγματική πριγκίπισσα και έχει συμβάλλει καθοριστικά στην εξέλιξή μου. Μετράω πολλές ευλογίες στα σχεδόν 31 μου χρόνια, αλλά καμία δεν συγκρίνεται με τον δικό σου ερχομό στην ζωή μου πριν από περίπου 7 χρόνια.

Θα σε επιλέγω κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής μου και θα σε ευγνωμονώ για όλες τις στιγμές που μου έχεις χαρίσει και συνεχίζεις να μου χαρίζεις. Είμαι η μεγαλύτερή σου θαυμάστρια και αισθάνομαι τυχερή που αποφάσισες να μοιραστείς το ταξίδι αυτό μαζί μου» εξομολογήθηκε η Εριέττα Κούρκουλου.

Δες τις αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο και τη σχέση του ζευγαριού:

© 2024 tlife.gr