Site icon TLIFE

Εριέττα Κούρκουλου: Η χαρμολύπη, η αποβολή και η νέα εγκυμοσύνη – «Δύο αγόρια και ένα τρίτο στην κοιλιά μου»

Η Εριέττα Κούρκουλου γιόρτασε τα φετινά της γενέθλια δίπλα στον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη ανακοινώνοντας τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της.

«Χθες αποχαιρέτησα την πρώτη χρονιά της δεκαετίας των 30 με ένα μεγάλο χαμόγελο και απέραντη ευγνωμοσύνη για όλες τις ευλογίες που έφερε αυτός ο χρόνος. Θα μοιραστώ τις πιο σημαντικές – Η πρώτη, υγεία σε όλη μου την οικογένεια και τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Η δεύτερη, υπέροχους φίλους χωρίς τους οποίους κάθε μου βήμα θα ήταν βαρύτερο.

Η τρίτη, δυο αγόρια και ένα τρίτο πλέον στην κοιλιά μου που αποτελούν όλη μου την ζωή», έγραψε στην ανάρτησή της, αποκαλύπτοντας πως περιμένει αγοράκι.

Εριέττα Κούρκουλου – Οι δύσκολες ώρες και η εξομολόγηση για την αποβολή

Τον περασμένο Απρίλιο η Εριέττα Κούρκουλου μέσα από μια σπαρακτική ανάρτηση στα social media μίλησε ανοιχτά για την αποβολή που είχε στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης στην οποία «έχασε» ένα κοριτσάκι. Η ίδια, όπως παραδέχτηκε, βίωσε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση, αφού πέρασε από τη χαρά στη λύπη…

«Το ζήσαμε και αυτό – αποβολή στον τρίτο μήνα. Τα συναισθήματα πολλά, η σκέψη όμως μια: η επόμενη ημέρα που συνήθως είναι λίγο πιο εύκολη από την προηγούμενη. Όπως λέει και ο Νίκος, «το μπεμπέ είναι στον ουρανό τώρα». Εάν έχω ένα μήνυμα να δώσω σε όποια γυναίκα βιώνει το ίδιο, είναι ότι θα χαμογελάσει και πάλι.

Για εμένα συνέβη πολύ πιο γρήγορα από τι περίμενα – κατάφερα να νιώσω πραγματικά ευτυχισμένη μόλις μια εβδομάδα μετά. Όμως ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και το να θρηνήσει κανείς αυτή την απώλεια ζωής απαραίτητο!

Μια αγκαλιά σε όλες όσες το έχουν περάσει και μια παράκληση – Μην αφήσετε τον φόβο να σας στερήσει την χαρά και τον εορτασμό της επόμενης εγκυμοσύνης! Είναι μια μαγική περίοδος που μας αξίζει να ευχαριστιόμαστε στο έπακρο. Δεν είσαι μόνη, δεν είσαι η μόνη», έγραφε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της.

Εριέττα Κούρκουλου¨- Το μεγάλο της όνειρο έγινε πραγματικότητα

Μετά την εξομολόγηση για την αποβολή της, η Εριέττα Κούρκουλου είχε μιλήσει ανοιχτά σε podcast για τις λεπτομέρειες της εγκυμοσύνης και το κοριτσάκι που «έχασε».  Η ίδια μάλιστα τόνιζε πως ήταν μεγάλο της όνειρο να γιορτάσει τα φετινά της γενέθλια με φουσκωμένη κοιλιά, κάτι που έγινε πραγματικότητα, αφού μετά την αποβολή έμεινε ξανά έγκυος. 

«Έκανα όνειρα από τη στιγμή που έμεινα έγκυος, σκεφτόμουν θα έχω μεγάλη κοιλιά τον Αύγουστο στα γενέθλιά μου. Δημιουργείς μια σχέση και μια επικοινωνία με το μωρό σου. Επειδή είναι μέσα σου δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξε ποτέ. Καλό είναι να αναγνωρίζουμε την ύπαρξη των μωρών που πέθαναν γιατί ήταν εκεί και ήταν μέρος της ζωής μας», δήλωνε για το δύσκολο διάστημα και το μωρό που «έχασε».

Εριέττα Κούρκουλου και Βύρωνας Βασιλειάδης μετρούν πλέον αντίστροφα τους μήνες για να έρθει στη ζωή το νέο μέλος της οικογένειας, χαρίζοντας στον γιο τους έναν αδελφό. 

© 2024 tlife.gr