Εριέττα Κούρκουλου: «Θέλω τα λάθη που θα κάνω με τα παιδιά μου να μην τα οδηγήσουν σε 15 χρόνια ψυχανάλυση»

Η Εριέττα Κούρκουλου, λίγο πριν φέρει στον κόσμο τον δεύτερο γιο της, παραχώρησε συνέντευξη στο κανάλι Alex’s Stories στο Youtube και μίλησε για τον σπουδαίο ρόλο της μητρότητας.

«Είμαι σε μια φάση που περιμένω τον δεύτερο γιο μου. Έχουμε μεγάλη χαρά γιατί έχουμε αντιμετωπίσει διάφορες δυσκολίες, τις οποίες έχω μοιραστεί κιόλας. Έχουμε και ένα παιδάκι 2,5 ετών που έχει τις δικές του δυσκολίες, σαν πίστα. Για πρώτη φορά στη ζωή μου, αισθάνομαι αρκετά γεμάτη και δεν κυνηγάω κάτι» ανέφερε αρχικά η Εριέττα Κούρκουλου.

«Ο ρόλος της μητέρας νομίζω ότι είναι ο πιο σημαντικός. Μου έχει δώσει άπειρα μαθήματα και κάθε μέρα μαθαίνω. Θες να είσαι ο καλύτερος γονιός που μπορείς να είσαι, χωρίς να έχεις την ελπίδα ότι θα αγγίξεις την τελειότητα. Το σπουδαιότερο μάθημα της μητρότητας είναι ότι είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι και αυτό με έχει ηρεμήσει και σχετικά με τους δικούς μου γονείς, γιατί μεγαλώνοντας ένα παιδί, ειδικά της δικής μας γενιάς, είχαμε τους γονείς ως κάτι αλάνθαστο, ότι έπρεπε να τα γνωρίζουν όλα. Τώρα καταλαβαίνω ότι και εμείς είμαστε δυο παιδιά, η Εριέττα και ο Βύρωνας που προσπαθούν κάπως να τα φέρουν εις πέρας» εξομολογήθηκε για την μητρότητα.

«Το μεγαλύτερο μου άγχος είναι να μην κάνω κάτι κακό στο παιδί μου, θέλω τα λάθη που θα κάνω να μην τον οδηγήσουν σε 15 χρόνια ψυχανάλυση, να είναι περιορισμένο το κακό».

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164