Εριέττα Κούρκουλου – Βύρωνας Βασιλειάδης: Έρχεται ο δεύτερος γιος! Οι ευχές των celebrities για το μωρό που περιμένουν

Η Εριέττα Κούρκουλου μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα για το δεύτερο αγοράκι που περιμένει!

Δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τα φετινά της γενέθλια δίπλα στον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη, η Εριέττα Κούρκουλου χαμογελά ξανά μετά τις δύσκολες ώρες και την αποβολή που είχε πριν από λίγους μήνες. 

«Χθες αποχαιρέτησα την πρώτη χρονιά της δεκαετίας των 30 με ένα μεγάλο χαμόγελο και απέραντη ευγνωμοσύνη για όλες τις ευλογίες που έφερε αυτός ο χρόνος. Θα μοιραστώ τις πιο σημαντικές…

Η πρώτη, υγεία σε όλη μου την οικογένεια και τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Η δεύτερη, υπέροχους φίλους χωρίς τους οποίους κάθε μου βήμα θα ήταν βαρύτερο. Η τρίτη, δυο αγόρια και ένα τρίτο πλέον στην κοιλιά μου που αποτελούν όλη μου την ζωή».

Λίγα λεπτά μετά την ανάρτηση και η Εριέττα Κούρκουλου δέχθηκε «βροχή» από σχόλια και ευχές για το νέο μέλος που έρχεται στην οικογένειά της.

Η Ελένη Φουρέιρα, η  Έλλη Κοκκίνου, η Ρίτα Γούιλσον, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Πέγκυ Ζήνα και η Μαίρη Συνατσάκη ήταν μερικές μόνος από τις κυρίες της showbiz που έσπευσαν να στείλουν τις θερμές ευχές τους για το μωρό που περιμένει η Εριέττα Κούρκουλου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164