Έρχεται αποκλειστικά στο TLIFE το νέο video clip της Κατερίνας Στικούδη!

Η εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη έρχεται με νέα τραγούδια και ετοιμάζεται να ταράξει τα νερά. Για πρώτη φορά μπορείς να δεις αποκλειστικά στο TLIFE το teaser από το video clip για το νέο της τραγούδι “Μίλια μακριά” και να ακούσεις το φετινό hit του καλοκαιριού.
Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς η Κατερίνα Στικούδη ετοιμάζεται να σου προσφέρει δωρεάν πάντα μέσω του TLIFE, ένα ολόφρεσκο full length street album, με 12 συνολικά, πολλά γνωστά αλλά και νέα tracks, συνεργασίες και μουσικές από τους πιο γνωστούς παραγωγούς της urbam μουσικής στη χώρα. (Δες τη συνέντευξη της Κατερίνας στο TLIFE)
Η παγκόσμια τάση των διαδικτυακών street promos, πέρα από τις mainstream κυκλοφορίες, παίρνει νέα διάσταση. Στο album περιέχονται τα ήδη οπτικοποιημένα Οκ (δεν τρέχει τίποτα) και Σαν να μην υπάρχω, καθώς και το ολοκαίνουργιο clip Μίλια μακριά (Feat. Ablaze) που σκηνοθετεί ο Γιάννης Παπαδάκος.

/

Εκτός από τον Κύπριο Ablaze σε άλλα tracks συμμετέχουν o Zan Batiste, η Μαρία Μακρή, οι Aprooval Junkies kai oi NEBMA. Μουσικές από τους Prophet of Noise, Sheriff Francis, Party Crashers k Dj Rico που έχει και τη γενική επιμέλεια του album.
Στο video clip του τραγουδιού “Μίλια μακριά” το make up ανέλαβε η Βάσω Νακοπούλου, τα μαλλιά ο Στέφανος Βασιλάκης, τα νύχια επιμελήθηκε η Άννα Αλμπανη ακολουθώντας τη νέα hot τάση στο μανικιούρ, τα τρουκς ενώ το styling το επιτυχημένο δίδυμο Μιχάλης Τσούκας και Μάριος Κυπριώτης.( Δες φωτογραφίες από τα backstage του video clip)
Συντονίσου στο TLIFE για δωρεάν download, αποκλειστική μετάδοση του νέου clip και πολλές εκπλήξεις που έρχονται μέσα στις επόμενες μέρες!

Δες αποκλειστικά στο TLIFE το teaser του νέου τραγουδιού της κατερίνας Στικούδη:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164