Site icon TLIFE

Ετεοκλής Παύλου: Η απίστευτη μεταμόρφωση του παρουσιαστή για χάρη της κόρης του

Μια έκπληξη περίμενε το πρωί του Σαββάτου 17/8 την κόρη του Ετεοκλή Παύλου και της Ελένης Χατζίδου, Μελίτα.

Ο Ετεοκλής Παύλου είπε το προηγούμενο βράδυ στην κόρη του μια ιστορία για μονόκερους. Πιο συγκεκριμένα, της είπε πως αν κάποιος έχει επισκεφθεί τη χώρα των – αγαπημένων της Μελίτας – μονόκερων τότε, το πρωινό της 17ης Αυγούστου ξυπνά με ροζ και μωβ μαλλιά καθώς στον ύπνο του τον έχει γλείψει ένας απ’ αυτούς.

Έτσι, ο παρουσιαστής ξύπνησε σήμερα το πρωί με ροζ και μωβ μαλλιά αφήνοντας την κόρη του έκπληκτη και της υποσχέθηκε να επισκεφθούν τη χώρα αυτή μαζί κάποια στιγμή.

«Ο θρύλος λέει πως οποίος έχει επισκεφτεί την χώρα των μονόκερων, σαν σήμερα 17 Αυγούστου θα ξυπνήσει με ροζ και μωβ μαλλιά αφού θα τον γλείψει ένας μονόκερος την ώρα που κοιμάται! Τελικά ο θρύλος είναι πραγματικός και όντως ξύπνησα έτσι σήμερα το πρωί και το Μελιτάκι μας έμεινε έκπληκτη μόλις άνοιξε τα ματάκια της και με αντίκρυσε.. Τώρα σειρά έχει μόνο να βρω την χώρα των μονόκερων και να πάμε να τους δούμε.. Ποσό δύσκολο να είναι για έναν μπαμπά να βρει μια χώρα με μονόκερους και gliter παντού.. » έγραψε στην ανάρτησή του ο Ετεοκλής Παύλου.

 

© 2024 tlife.gr