Eurovision 2012 : Η Σουηδία απλά σάρωσε ! Την ψήφισαν όλοι και όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι…

Οχι, αυτή την φορά δεν είδαμε τα… αουτσάιντερ να γίνονται φαβορί και να κλέβουν την παράσταση ! Οχι, αυτή την φορά μπορώ να πω,πως παρακολουθήσαμε μία Eurovision χωρίς εκπλήξεις και ανατροπές ! Το μεγάλο φαβορί, η Σουηδία κατάφερε να αποδείξει πως δικαίως κατείχε τον… “τίτλο” όλες αυτές τις ημέρες, μιας και δεν μιλάμε για μία απλή νίκη, αλλά για μία θριαμβευτική νίκη !

Βλέπετε, η Σουηδία σάρωσε στο Μπακού, ισοπεδώνοντας ευθύς εξ ΄αρχής όλες τις αντιπάλους της, με… συνοπτικές διαδικασίες ! Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι από την δεύτερη Ρωσία που οι “Γιαγιάδες” της πραγματικά απέδειξαν πως είναι… “Σούπερ Γιαγιάδες” σκαρφαλώνοντας στην δεύτερη θέση, τους χώρισε απόσταση συνολικά 113 βαθμών !

Οσο για την Ελλάδα; Οπως ήδη θα ξέρετε τερμάτισε 17η και ευχαριστημένοι να είμαστε με αυτό το κομμάτι της συμφοράς που φέτος στείλαμε, ενώ η πραγματικά πολύ καλύτερη από εμάς Κύπρος ,δυστυχώς και αυτή δεν τα κατάφερε να κάνει την διαφορά και έφυγε από το Αζερμπαιτζάν, έχοντας κατακτήσει την 16η θέση.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164