Site icon TLIFE

Εβελίνα Νικόλιζα: Φωτογραφίες από το μαγικό ταξίδι της στο Μπαλί

Ένα μαγευτικό ταξίδι στο Μπαλί αποφάσισε να κάνει η Εβελίνα Νικόλιζα για να φορτίσει τις μπαταρίες της και να επιστρέψει έτοιμη για την επόμενη σεζόν.

Η γνωστή youtuber φέτος αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μετά από τρία χρόνια συνεργασίας με την Ναταλία Γερμανού, ωστόσο, οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις.

«Ο στόχος μου είναι να μπορέσω να ασχοληθώ περισσότερο με το τραγούδι και λίγο με το Youtube. Η Ναταλία Γερμανού είχε κατανόηση όταν της το είπα. Πήγαν όλα καλά. Θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια αν στεναχωρήθηκε. Δεν είναι εύκολο να κλείνουν οι κύκλοι», είχε πει η ίδια σε δηλώσεις της στην εκπομπή Breakfast@Star.

Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, η Εβελίνα Νικόλιζα είχε μεγάλη ανάγκη να αλλάξει παραστάσεις, να κάνει διαφορετικά πράγματα και να ξεκουραστεί. 

Η ίδια λοιπόν, αποφάσισε να κάνει ένα υπερατλαντικό ταξίδι στο Μπαλί μαζί με τον φίλο της, Παναγιώτη Ραφαηλίδη, με τον οποίο κάνουν σχεδόν όλα τους τα ταξίδια μαζί.

Η τραγουδίστρια, ως λάτρις των social media, από την ώρα που έφτασε την Ινδονησία δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους, δίνοντάς μας μια μικρή γεύση από τις εξωτικές διακοπές της.

Οι δυο φίλοι έχουν δοκιμάσει κάθε δραστηριότητα που θα μπορούσαν να κάνουν, ήρθαν κοντά με του ντόπιους, έβγαλαν φωτογραφίες και γέμισαν με όμορφες αναμνήσεις.

 

 

 

 

© 2024 tlife.gr