Εβελίνα Σκίτσκο: Η μεγάλη αλλαγή στην εικόνα της, ενάμιση χρόνο μετά το τέλος του GNTM! [pics]

Η Εβελίνα Σκίτσκο έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του GNTM του Star. Πάρα το γεγονός ότι για πολλούς ήταν το μεγάλο φαβορί, δεν κατάφερε να αναδειχθεί μεγάλη νικήτρια του reality μόδας. Αυτό, βέβαια, δεν την εμπόδισε από το να ξεκινήσει μια καριέρα στον χώρο του modelling και το μέλλον να διαγράφεται λαμπρό μπροστά της.

Πλέον, η 20χρονη καλλονή έχει επιστρέψει στην Κύπρο και ζει μοναδικές στιγμές με την μικρή της πριγκίπισσα, η οποία της έλειψε πολύ όσο εκείνη βρισκόταν στο σπίτι του GNTM. Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φροντίζει να μας ενημερώνει σχεδόν καθημερινά για την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική ζωή της.

Το πρωί της Τετάρτης, λοιπόν, η Εβελίνα δημοσίευσε στο προφίλ της δύο selfies που έβγαλε στο σπίτι της, θέλοντας να δείξει στους followers της πώς τα περνάει στην καραντίνα. Εμείς, ωστόσο, βλέποντας τις συγκεκριμένες φωτογραφίες μείναμε άφωνοι με την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η εικόνα της δεν θυμίζει σε τίποτα πια την ξανθιά κοπέλα που βλέπαμε στις οθόνες μας πριν 1,5 χρόνο. Πλέον είναι καστανόξανθη και όχι ξανθιά πλατινέ, ενώ το καρέ κούρεμα ανήκει πια στο παρελθόν, αφού τα μαλλιά της πια είναι πολύ μακριά, σχεδόν όπως την είδαμε για πρώτη φορά στις auditions.

“Cozy mornings on quarantine days” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε, με τα likes και τα κολακευτικά σχόλια να… πέφτουν βροχή.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164