Ευαγγελία Αραβανή: Ο λόγος που ταξίδεψε σην Κρήτη

Στο όμορφο νησί της Κρήτης ταξίδεψε η Ευαγγελία Αραβανή. Λίγο μετά τις πασχαλινές της διακοπές στις Μαλδίβες και στην Βόρεια Εύβοια, όπου τις πέρασε με τονσύντροφό της, Νίκο Οικονομόπουλο, έφτιαξε κανά βαλίτσα. Η παρουσιάστρια του Dancing with the Stars επισκέφτηκε το όμορφο νησί για επαγγελματικούς λόγους. Συγκεκριμένα βρέθηκε στο Ηράκλειο στο πλαίσιο του προγράμματος της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του καναλιού του Αμαρουσίου και την καμπάνια Κάθε Παιδί Μια Αγκαλιά. Ο ΑNT1 δίνει «φωνή» σε μικρότερα Ιδρύματα και Φορείς σε όλη την Ελλάδα που στηρίζουν παιδιά σε ανάγκη και χρειάζονται την ουσιαστική βοήθειά μας, για να συνεχίσουν να λειτουργούν και να προσφέρουν το πολύτιμο έργο τους.

Το δίκτυο «Είμαι ακόμα παιδί», ένα δίκτυο εθελοντών για την κοινωνικοποίηση και εξωστρέφεια των παιδιών σε Ορφανοτροφεία και Ιδρύματα επισκέφτηκε η Ευαγγελία Αραβανή στην Κρήτη.

Την υποδέχτηκαν με αγκαλιές και χαμόγελα και πολύ γρήγορα η ατμόσφαιρα έγινε γιορτινή. Ως παρουσιάστρια του χορευτικού show του ΑΝΤ1 δεν θα μπορούσε να μην τους παρασύρει και σε μερικές φιγούρες.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164