Ευαγγελία Συριοπούλου: Φωτογραφίες από τις διακοπές της εγκυμονούσας ηθοποιού

Έγκυος στο πρώτο παιδί της είναι η Ευαγγελία Συριοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός και ο σύντροφός της, Στράτος Πατσατζής, σε περίπου τρεις μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους και ανυπομονούν!

Από την ημέρα που το χαρμόσυνο γεγονός είδε το φως της δημοσιότητας, η Ευαγγελία Συριοπούλου έχει επιλέξει να μην κάνει κάποια δημόσια τοποθέτηση, μιας και πρόκειται για μια είδηση που θέλει να τη μοιράζεται με τους ανθρώπους που αγαπά και την αγαπούν. Ανέκαθεν, βέβαια, η ταλαντούχα ηθοποιός διατηρούσε χαμηλούς τόνους στην προσωπική ζωή της, μιας και προτιμούσε το κοινό να τη γνωρίζει μόνο μέσα από τη δουλειά της.

Αυτή την περίοδο, η Ευαγγελία Συριοπούλου ετοιμάζεται να αναλάβει τον πιο σπουδαίο ρόλο στην καριέρα της και αυτός δεν είναι άλλος από τον ρόλο της μητέρας. Η ίδια και ο σύντροφός της μετρούν δέκα χρόνια κοινής πορείας, συνεπώς ο ερχομός του μωρού τους θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου, αν και είναι δραστήρια στο Instagram, δεν κοινοποιεί φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές. Ωστόσο, συχνά μας δείχνει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Λίγο πριν από την δημοσιοποίηση της εγκυμοσύνης, η ηθοποιός είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες από τις διακοπές της, χωρίς, ωστόσο, να φαίνεται το σώμα της.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164