Site icon TLIFE

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Παραλίγο ατύχημα για την ηθοποιό στα γυρίσματα της σειράς, «Ο Γιατρός» – Βίντεο

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά του Alpha, «Ο Γιατρός».

Η γνωστή ηθοποιός έχει ξεκινήσει τα γυρίσματά της, ενώ καθημερινά σχεδόν μοιράζεται backstage βίντεο. Αυτή τη φορά η Ευδοκία Ρουμελιώτη μοιράστηκε το απρόοπτο που είχε, όταν έχασε την ισορροπία της πάνω στα ψηλοτάκουνα, ενώ λίγο έλειψε να βρεθεί στο πάτωμα. 

Δες το σχετικό βίντεο:

Ο «Γιατρός» επιστρέφει στον Alpha

Η δεύτερη σεζόν θα μας συνεπάρει αφηγούμενη τη μεγάλη νέα αρχή που περιμένει το Γιατρό και τους συναδέλφους του, οι οποίοι αφήνουν πίσω τους την κρίσιμη περίοδο της έκτακτης υγειονομικής ανάγκης που δημιούργησε ο Covid-19. Η δεύτερη σεζόν μιλάει για την ελπίδα και την εμπειρία της ασθένειας ως μια δεύτερη ευκαιρία, εστιάζοντας στην επιστροφή στην κανονικότητα μετά το τέλος της πανδημίας. Ο Αντρέας και οι συνάδελφοί του, αφού βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά του Covid, αρχίζουν να φροντίζουν ξανά με ενσυναίσθηση τους ασθενείς που τους εμπιστεύονται στην αναζήτηση διάγνωσης και θεραπείας.

Καθένας από τους πρωταγωνιστές πρέπει να ξεκινήσει μια νέα ζωή, αφού η συνθήκη του covid έφερε απώλειες και νέα δεδομένα. Στη μεγάλη περιπέτεια της επιστροφής στην κανονικότητα, αυτό που διακυβεύεται δεν είναι πλέον μόνο το μέλλον του Doc, όπως στην πρώτη σεζόν, αλλά το μέλλον ολόκληρου του τμήματος, αφού απειλείται η ίδια του η ύπαρξη.

Πρωταγωνιστούν: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάλεια Ματίκα, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Πέτρος Λαγούτης, Ιωάννης Παπαζήσης, Θάνος Λέκκας, Αλέκος Συσσοβίτης, Παναγιώτης Εξαρχέας, Τζωρτζίνα Λιώση, Μαριάννα Κιμούλη, Χρήστος Ζαν Μπατίστ, Αλέξανδρος Κωχ, Εφη Κάντζα, Έλενα Μεγγρέλη, Ηλέκτρα Μπαρούτα.

© 2024 tlife.gr