Η σπάνια φωτογραφία μαζί τους

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Τα παιδιά του συζύγου της απ΄τον πρώτο του γάμο είναι οι καλύτεροί της φίλοι

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη είναι από τις γυναίκες που έχουν καταφέρει να βρουν την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική τους ζωή. Η ηθοποιός που έχει πάθος με τη δουλειά της, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον επιχειρηματία Νικηφόρο Χαραγκιώνη. 

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2007 ενώ ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε το 2012. Τρία χρόνια μετά, ήρθε στη ζωή τους και ο γιος τους Δημήτρης για να συμπληρώσει την ευτυχία τους. Ο μικρός Δημήτρης ωστόσο δεν είναι το μοναδικό παιδί της οικογένειας αφού ο επιχειρηματίας είχε ακόμη δυο γιους από τον πρώτο του γάμου.

“Τα παιδιά του Νικηφόρου είναι πραγματικά παιδιά μου. Δεν τα ξεχωρίζω από τον γιο μου και νιώθω ότι έχω τρεις γιους και τους καμαρώνω πολύ. Είναι πολύ όμορφο που τα παιδιά αυτά αγκάλιασαν τον μικρό τους αδερφό” είχε δηλώσει πριν μερικά χρόνια η ηθοποιός για τη σχέση που έχει με τους δυο γιους του επιχειρηματία αλλά και το πως δέχτηκαν τον μικρότερο αδερφό τους.

Η σχέση αυτή παραμένει μέχρι σήμερα το ίδιο στενή με την ηθοποιό μάλιστα να προχωρά σε μια πολύ σπάνια ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό της στο isntagram. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ευδοκία Ρουμελιώτη, την βλέπουμε να κάθεται ανάμεσα δίπλα στον σύζυγό της, τον γιου τους αλλά και τους άλλους δυο γιους του επιχειρηματία.

“Τα φιλαράκια της ζωής μου” έγραψε.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164