Site icon TLIFE

Ευγενία Μανωλίδου : “Είμαι στρίγγλα !”

Ακόμα μία συνέντευξη στην οποία εννοείται πως η Ευγενία Μανωλίδου δεν μας αποκάλυψε ουσιαστικά και τίποτα καινούργιο, παρακολουθήσαμε χθες το “Βράδυ” στον Alpha ! Η παρουσιάστρια με το γνωστό της ύφος και στυλ ναι μεν απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του Πέτρου Κωστόπουλου, μόνο που οι απαντήσεις που έδωσε δεν είχαν και κανένα τρελό ενδιαφέρον, αφού όπως συνηθίζει, ήταν… σφίγκα !

Και για του λόγου το αληθές ; Σας παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα (λέμε τώρα…) κομμάτια της συζήτησης !

Στο ερώτημα που είχε να κάνει με το “Ταλέντο” απάντησε :
“Δεν μου έχουν πει τελικά αν θα γίνει αυτό, αν θα γίνει κάτι άλλο. Απλά έχουν βολιδοσκοπήσει λίγο τη διάθεσή μου. Τίποτα παραπάνω” ,για να συμπληρώσει για την εκπομπή που ακούγεται πως θα παρουσιάζει απο Μάρτη στον ΑΝΤ1 και θα έχει να κάνει με τα παρασκήνια του “Dancing” :

“Και πάλι, για να γίνει αυτό θα περάσει ενάμιση μήνας. Μέσα σε ενάμιση μήνα, μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω. Να γίνουν αυτά που έχουν πει ότι δεν θα γίνουν και να μη γίνει τίποτα από όλα αυτά που είναι προδιαγεγραμμένα αυτή τη στιγμή για να γίνουν “

Oταν ήρθε η συζήτηση και στην προσωπική της ζωή, είπε :
«Είμαι στρίγγλα! Καμιά φορά… είμαι των κανόνων. Μου αρέσουν οι κανόνες. Αυτό που εσύ χαρακτηρίζεις ως “στρίγγλα” το χαρακτηρίζω ως “πρόγραμμα”. Είμαι προγραμματισμένη από παιδί. Στην αρχή προσπαθούσα να είμαι πολύ ευχάριστη σ όλους. Προσπαθούσα πάρα πολύ, δεν μου άρεσε. Η αλήθεια είναι πως ήμουν πολύ στριφνή και αυστηρή. Τώρα είμαι ο εαυτός μου, δεν υπάρχει κάποιος λόγος να το παίζω γλυκιά και ευχάριστη όταν δεν θέλω. Στην αρχή είχα πάθει μία ψιλο-μετάλλαξη».

Τέλος, ο Πέτρος Κωστόπουλος την ρώτησε κλασικά και για τις αρνητικές κριτικές και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται : “Νομίζω πως μου την «πέφτουν» γιατί δεν πρόκειται να απαντήσω. Νομίζω πως πιστεύουν ότι είμαι εύκολος στόχος. Πάντα μου την πέφτουν από πίσω, όχι μπροστά μου…”

© 2024 tlife.gr