Ευγενία Σαμαρά: Απόλαυσε τον σύντροφό της, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο στην Επίδαυρο – Φωτογραφίες

Στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου βρέθηκε η Ευγενία Σαμαρά το βράδυ της Κυριακής 11/8 προκειμένου να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση «Όρνιθες» σε σκηνοθεσία του  Άρη Μπινιάρη, με πρωταγωνιστή τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο.

Οι δυο ηθοποιοί που είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες, μπορεί να μην έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους ωστόσο στηρίζουν ο ένας τον άλλον διακριτικά σε κάθε επαγγελματικό του βήμα. Ντυμένη στα κόκκινα, η Ευγενία Σαμαρά εμφανίστηκε στην Επίδαυρο όπου απόλαυσε τον σύντροφό της, ενώ μετά το τέλος της παράστασης βρέθηκε στα καμαρίνια όπου φωτογραφήθηκε μαζί του.

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα το ζευγάρι ταξίδεψε μαζί στα Ιωάννινα όπου πέρασε μερικές ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. (δες εδώ σχετικές φωτογραφίες)

Η Ευγενία Σαμαρά, πέρασε μεγάλο μέρος του φετινού καλοκαιριού στην Αθήνα, εξαιτίας των επαγγελματικών της υποχρεώσεων. Μετά το τέλος της πετυχημένης σειράς, «Σασμός», η ηθοποιός ξεκίνησε γυρίσματα για τη νέα σειρά του Mega, «Έχω παιδιά» στην οποία θα τη δούμε να πρωταγωνιστεί από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Όσο για την προσωπική της ζωή δίπλα στον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, η ίδια εξακολουθεί να μη μοιράζεται στα media λεπτομέρειες για τα όσα βιώνει δίπλα στον άνθρωπό της, αφού μέχρι και σήμερα κανείς από τους δύο δεν έχει παραδεχτεί ανοιχτά τη σχέση τους. 

Φωτογραφίες: NDP/Θωμάς Δασκαλάκης

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164