Site icon TLIFE

Ευγενία Σαμαρά – Έχω παιδιά: Ο νέος ρόλος, η σχέση με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και η απώλεια που την συγκλόνισε

Η Ευγενία Σαμαρά επιστρέφει απόψε βράδυ τηλεοπτικά μέσα από τη νέα σειρά του Mega, «Έχω Παιδιά» με συμπρωταγωνιστή τον Βασίλη Μαρουγεωργίου.

Αφού πέρασε τρία χρόνια ως «Στέλλα» μέσα από τη σειρά «Σασμός», η γνωστή ηθοποιός μπαίνει σε νέο ρόλο, κωμικό αυτή τη φορά, έτοιμη να απασχολήσει τους τηλεθεατές μέσα από τις οικογενειακές της περιπέτειες. 

YouTube video player

 

Ευγενία Σαμαρά – Το κορίτσι των «Ράδιο Αρβύλα» που έγινε πρωταγωνίστρια μεγάλων επιτυχιών

Το ευρύ κοινό γνώρισε την Ευγενία Σαμαρά μέσα από τη συμμετοχή της στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα». Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του, φιλοξενούσαν συχνά στο πλατό την όμορφη ηθοποιό, η οποία εκείνη την περίοδο έκανε τα πρώτα της βήματα στα media, έχοντας την δική της ενότητα με παράξενες ειδήσεις τις οποίες μετέδιδε στη σατιρική εκπομπή. 

Ακολούθησαν οι συμμετοχές της στις τηλεοπτικές σειρές «Εκδρομή», «9 Μήνες», «Παρθένα Ζωή», «Όσο έχω εσένα», ενώ η μεγάλη επιτυχία ήρθε μέσα από τον ρόλο της στη σειρά «Σασμός» στον Alpha η οποίο ολοκληρώθηκε την περσινή σεζόν μετά από τρεις πετυχημένους κύκλους.

 

Ευγενία Σαμαρά – Η σχέση με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο

Βγαίνοντας από μια σχέση πολλών ετών με τον ηθοποιό, Γιάννη Ποιμενίδη, η Ευγενία Σαμαρά σύντομα ξεκίνησε ένα νέο love story, δίπλα στον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο.

Όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο το TLIFE, οι δυο τους έγιναν ζευγάρι πριν από αρκετούς μήνες, ενώ περνούν πολύ χρόνο μαζί, είτε κάνοντας ταξίδια είτε πηγαίνοντας μαζί για προπόνηση.

Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, ο γνωστός ηθοποιός είχε βρεθεί καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου και είχε μιλήσει για την σχέση του με την εξωτερική του εικόνα. 

«Ποτέ δεν είχα την αντίληψη του ωραίου. Δεν ένιωθα ωραίος. Στη συνείδησή μου από το σχολείο ακόμα ήταν όλοι οι άλλοι πιο ωραίοι από μένα, δεν είχα καλή γνώμη για την εμφάνισή μου. Και πιο μετά, δεν ασχολιόμουν με το αν είμαι καλός ή όχι στην υποκριτική, γιατί υπερίσχυε η αγάπη για τη δουλειά μου» Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Στις 11 Αυγούστου η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε στο αρχαίο θέατρο Επιδαύρου όπου και απόλαυσε επί σκηνής τον ταλαντούχο ηθοποιό στην παράσταση «Όρνιθες».

Ευγενία Σαμαρά – Η απώλεια του πατέρα της

Το 2021 η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε αντιμέτωπη με τη μεγάλη απώλεια του πατέρα της. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK! η Ευγενία Σαμαρά είχε μιλήσει για το πώς είχε διαχειριστεί τον θάνατό του.

«Αυτό που είχα πάντα στο μυαλό μου είναι να μην κρατάω αρνητικά συναισθήματα στο οτιδήποτε, να μην λέω «Γιατί σε μένα; Γιατί μας το έκανες αυτό;. Ήταν ξαφνικό, μας στεναχώρησε, αλλά συνέβη και πλέον το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι είμαι ευγνώμων, γιατί τον άνθρωπο αυτό που τόσο αγαπώ τον έζησα και περάσαμε υπέροχα μαζί. Του μίλησα, του τα είχα πει όλα, δεν είχα χρωστούμενα. Ασφαλώς μου λείπει. Ευτυχώς υπάρχει η μητέρα μου και ο αδελφός μου, που ζουν στην Θεσσαλονίκη.

Ο μπαμπάς μου είναι εγώ, είναι μέσα μου, αναγκαστικά είναι το κομμάτι μου, και αυτό δεν αλλάζει. Όμως όταν τον σκέφτομαι θέλω να χαμογελάω», είχε δηλώσει η Ευγενία Σαμαρά.

Ευγενία Σαμαρά – Η αγάπη της για τα ταξίδια

Μέσα  από τον λογαριασμό της στο instagram η γνωστή ηθοποιός μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο από τα ταξίδια της και τις έντονες στιγμές που της μένουν αξέχαστες. 

Από τις εμφανίσεις της στις Κάννες, μέχρι τα ταξίδια της σε Κροατία και Κένυα, η Ευγενία Σαμαρά μετρά 

«Νομίζω ότι σ’αυτό το μικρό καρουζέλ βρίσκεται το καταφύγιο μου για το 2024. Στην Κροατία , στο πάρκο Πλιβίτσε, στους καταρράκτες, στη φύση που ξάπλωσα και δάκρυσα, στις ρίζες που κρύφτηκα σαν μικρό παιδί, στα βάρη που σήκωσα, στα χιλιόμετρα που περπάτησα , στους διαλογισμούς που έκανα», έγραψε σε ανάρτησή της τον φετινό Αύγουστο για το ταξίδι στην Κροατία που τον ενθουσίασε. 

Δες περισσότερες φωτογραφίες από τα ταξίδια της:

 

© 2024 tlife.gr