Site icon TLIFE

Ευλαμπία Ρέβη: Ο άγνωστος εφιάλτης που κατέληξε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος – «Τα τελευταία χρόνια πέρασα μία επώδυνη διαδικασία»

Τον εφιάλτη που έζησε αθόρυβα τα τελευταία 4 χρόνια περιέγραψε σε μακροσκελή ανάρτησή της η Ευλαμπία Ρέβη. Η παρουσιάστρια που «μετακόμισε» στον ΣΚΑΪ από το Open, αποκάλυψε την περιπέτεια που τελικά την οδήγησε σε ηθική δικαίωση.

Όπως γνωστοποίησε η Ευλαμπία Ρέβη στους διαδικτυακούς της φίλους, μία συμμαθήτριά της από το Δημοτικό, δημιούργησε ψεύτικο λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι έστελνε μηνύματα σε φίλους και συνεργάτες προκειμένου να της δημιουργήσει πρόβλημα.

Η ίδια οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και, με τη βοήθεια του δικηγόρου της κ. Θεόδωρου Μαντά, δικαιώθηκε.

Αναλυτικότερα, η Ευλαμπία Ρέβη έγραψε:

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια πέρασα αθόρυβα μια επώδυνη διαδικασία συναισθηματικά και ψυχικά. Έτσι έχω μάθει να κάνω και έτσι θα συνεχίσω να πράττω. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς ότι κάποιος προσπαθεί να σε βλάψει και να πλήξει ανεπανόρθωτα την ηθική, την τιμή και την υπόληψή σου, χωρίς ουδέποτε να του έχεις προκαλέσει το παραμικρό. Το ακόμα πιο δύσκολο είναι να μαθαίνεις χάρη στην έρευνα της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ότι αυτός ο «κάποιος» έχει ονοματεπώνυμο και είναι τελικά κάποια παλιά φίλη με την οποία μοιραστήκατε το ίδιο θρανίο στο Δημοτικό και μετά χαθήκατε.

Πώς να μπορέσει ο νους μου να συλλάβει, όταν στα πάντα έχω μάθει να βλέπω μόνο το καλό, ότι ο άνθρωπος που περάσαμε μαζί κάποια από τα πιο ανέμελα και αθώα χρόνια της ζωής μας, έτσι απλά μια ημέρα -ενδεχομένως από φθόνο και λόγω ζητημάτων που αφορούν στην ψυχοσύνθεσή του- αποφάσισε να φτιάξει ένα ψεύτικο προφίλ και να στείλει μαζικά μηνύματα με γελοίο περιεχόμενο του τύπου «η Ευλαμπία σε θάβει πίσω από την πλάτη σου και σε λέει … κι έτσι». «Πέτα λάσπη, όμως, παντού, κάτι θα μείνει να της δημιουργήσω πρόβλημα και να σπιλώσω την υπόληψή της», ίσως να σκέφτηκε… Κακίες, εν γένει, που δήθεν έχω πει εγώ για φίλους, γνωστούς ή συνεργάτες και που αδυνατώ ακόμη και σήμερα να αντιληφθώ πώς διανοήθηκε ότι θα μπορούσαν να ακουστούν από τα χείλη μου, όταν από το σπίτι μου έχω μάθει ακόμη και στον εχθρό μου να απλώνω το χέρι για βοήθεια.

Προφανώς, κανείς από τους παραλήπτες, μέχρι και συνάδελφος που την είχα δει μία φορά στη ζωή μου, δεν πίστεψε τις συκοφαντίες και θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα και δη σήμερα στο δικαστήριο. Δυστυχώς, ένα κομμάτι της δημοσιότητας μπορεί να οδηγήσει σε καταστάσεις που δεν είσαι ποτέ προετοιμασμένος να διαχειριστείς. Ευτυχώς, από την οικογένειά μου έχω μάθει ότι δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα αν έχεις το δίκαιο με το μέρος σου ούτε χρειάζονται πολλά λόγια, όταν πατάς γερά τα πόδια σου στη γη και δεν παρασύρεσαι από το εφήμερο.

Η ηθική δικαίωση υπήρξε πανηγυρική. Θερμά ευχαριστώ στον δικηγόρο μου Θεόδωρο Μαντά που μαζί κερδίσαμε ακόμη μία μάχη.

Υ.Γ.: Η αλήθεια λάμπει πάντα στο τέλος και η λάσπη στον ανεμιστήρα καταλήγει σε εκείνους που την εκτοξεύουν. Νόμος».

© 2024 tlife.gr