Site icon TLIFE

Ευρωεκλογές 2024 – Κατερίνα Παπακώστα για Ελεονώρα Μελέτη: «Υπόδειγμα δύναμης και ανθεκτικότητας που χρειαζόμαστε»

Η αντίστροφη μέτρηση για τις Ευρωεκλογές 2024 που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 9/6 έχει ξεκινήσει, με τους υποψήφιους να ανυπομονούν για τα αποτελέσματα.

Τη στήριξη της στην Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να εκφράσει δημόσια η Βουλευτής Τρικάλων και Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ, Κατερίνα Παπακώστα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ, αφού παρευρέθηκε στην παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου της γνωστής δημοσιογράφου στο Μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα, δημοσίευσε φωτογραφίες με την Ελεονώρα Μελέτη και τις συνόδευσε γράφοντας: «Χθες το βράδυ, είχα την τεράστια χαρά να παρευρεθώ στην παρουσίαση του βιβλίου “Το όνειρό μου ήταν πάντα ένα μοβ ποδήλατο”, συγγραφέας του οποίου είναι η αξιοθαύμαστη, Ελεονώρα Μελέτη. Η Ελεονώρα, γνωστή δημοσιογράφος και υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έχει πραγματικά ξεπεράσει τον εαυτό της με αυτό το βαθυστόχαστο και ενθαρρυντικό έργο.

Θα ήθελα να της ευχηθώ ολόψυχα να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο της αλλά και καλή επιτυχία για τις επερχόμενες ευρωεκλογές. Της αξίζει μια θέση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, διότι αποτελεί υπόδειγμα της δύναμης και της ανθεκτικότητας που χρειαζόμαστε σήμερα από τους ευρωβουλευτές μας.

Παρά το γεγονός ότι δέχθηκε χυδαίο σεξισμό λόγω της υποψηφιότητάς της, η Ελεονώρα δεν πτοήθηκε. Αντιθέτως, χρησιμοποίησε αυτές τις εμπειρίες για να τροφοδοτήσει την αποφασιστικότητά της και να εμπνεύσει άλλους. Το θάρρος και η επιμονή της την καθιστούν πρότυπο για όλες τις γυναίκες».

© 2024 tlife.gr