Ευρωεκλογές 2024: Οι celebrities στη μάχη της κάλπης – Ποιοι επώνυμοι ζητούν τη ψήφο των πολιτών

Αντίστροφα μετράμε πλέον για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 και δεν είναι λίγα τα ονόματα από τον χώρο της εγχώριας showbiz και της τηλεόρασης που θα διεκδικήσουν μία θέση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, αρκετοί είναι οι δημοσιογράφοι αλλά και τα προβεβλημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, τα οποία αποδέχτηκαν την πρόταση των κομμάτων, ώστε να συμπεριληφθεί το όνομά τους στα ευρωψηφοδέλτιο τους.

  • Νέα Δημοκρατία

Με το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη θα κατέβουν στις Ευρωεκλογές η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Ελεονώρα Μελέτη, ο Γιώργος Αυτιάς, η Νόνη Δούνια αλλά και ο Πύρρος Δήμας.

Υποψήφια ευρωβουλευτής είναι και η Βούλα Πατουλίδου με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, όπως και οι δημοσιογράφοι Μαρία Σπυράκη, Γιώργος Μουρούτης, Στέφανος Νίκος, Δημήτρης Τσιόδρας και Βίκυ Φλέσσα.

  • ΣΥΡΙΖΑ

Με πέντε δημοσιογράφους συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. με τον Δημήτρη Παπανώτα να βγαίνει εκτός ψηφοδελτίου εξαιτίας κάποιων παλαιότερων δηλώσεών του για τις γυναίκες. Δες ποιοι ακόμη είναι υποψήφιοι με το κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη:

Δημήτρης Πανόπουλος

Δώρα Τσαμπάζη

Μάριος Αθανασίου

Νάσος Παπαργυρόπουλος

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nasos Papargyropoulos (@nasospapargyropoulos)

Νίκος Παππάς

  • ΠΑΣΟΚ

Στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, θα βρίσκεται ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου. Εκεί και η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άννα Βερούλη αλλά και η… μεταγραφή αεροδρομίου του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θοδωρή Ζαγοράκη.

Στο «πράσινο» ψηφοδέλτιο θα βρεθεί και ο γνώριμος των τηλε-παραθύρων, συνδικαλιστής αστυνομικός Γιώργος Καλλιακμάνης, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί και για τη Νέα Δημοκρατία.

  • Μέρα 25 – Πλεύση Ελευθερίας

Με το ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25θα διεκδικήσει την εκλογή του και σε αυτές τις Ευρωεκλογές και ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης. Με το ψηφοδέλτιο των Δημοκρατών του Ανδρέα Λοβέρδου θα είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής ο ηθοποιός και πρώην Δήμαρχος Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος.

Ο Μπάμπης Στόκας αποδέχτηκε την πρόταση της Ζωής Κωνσταντοπούλου και θα κατέβει στις Ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας.

Με το κόμμα της Νίκης υποψήφιος στις φετινές Ευρωεκλογές θα είναι και ο Νίκος Αναδιώτης, ενώ ο Αλέξης Γεωργούλης κατεβαίνει ξανά με το Πράσινο Κίνημα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164