Ευρωεκλογές 2024 – Πέτρος Κόκκαλης: Αγκαλιά με την 24χρονη κόρη του Σοφία στο εκλογικό κέντρο – Φωτογραφίες

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε το πρωί της Κυριακής 9 Ιουνίου ο Πέτρος Κόκκαλης, o οποίος πριν λίγο καιρό ίδρυσε το δικό του κόμμα, «Κόσμος».

Πιο συγκεκριμένα, ο ευρωβουλευτής και γραμματέας του “Κόσμος”, ψήφισε στην Ιωνίδειο Σχολή, συνοδευόμενος από την 24χρονη κόρη του, Σοφία.

Ο ίδιος ήταν αρκετά ευδιάθετος και πόζαρε χαμογελαστός με την κόρη του, Σοφία Κόκκαλη στον φωτογραφικό φακό.

Η 24χρονη Σοφία Κόκκαλη, μιλώντας πριν λίγο καιρό για τον πατέρα της στο “Ενώπιος Ενωπίω” είχε εξομολογηθεί: “Εγώ ένιωθα πολύ ότι ο μπαμπάς είναι εδώ και είναι μαζί μας και μας αγαπάει, απλά μεγαλώσαμε και ο μπαμπάς δούλευε πολύ. Εγώ, μικρή, δεν ένιωθα ότι βλέπω τον μπαμπά πολύ, ότι κάνουμε πολλή παρέα. Μας μαγείρευε, βλέπαμε ταινίες και θυμάμαι πάντα ότι ο μπαμπάς είχε σπίτι δίπλα σε εμάς.

Μας πήγαινε σχολείο και κατέβαινε με τις πιζάμες. Δηλαδή, αν κάποιον τον αγαπάει θα του δώσει τα πάντα, ένα χαρακτηριστικό που έχω και εγώ. Τώρα τελευταία τον λέω Πέτρο και τον ενοχλεί. Τον φωνάζω μπαμπά, Dad, Πέτρο, Peter, σύντροφε τώρα, αλλά κυρίως μπαμπά. Και λίγο Πέτρο, για να του τη λέω».

Να θυμίσουμε ότι ο Πέτρος Κόκκαλης έχει αποκτήσει τα δυο του παιδιά Σωκράτη και Σοφία από τον πρώτο του γάμο με την ηθοποιό και σκηνοθέτιδα Έλενα Σκουλά.

Φωτογραφίες: ΝDP/Ανδρέας Νικολαρέας

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164