Ευρωεκλογές 2024: Ψήφισε ο Στέφανος Κασσελάκης στην Εκάλη

Στο δημοτικό σχολείο της Εκάλης άσκησε ο Στέφανος Κασσελάκης το εκλογικό του δικαίωμα για τις Ευρωεκλογές 2024. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε χαμογελαστός και ευδιάθετος στο σχολείο λίγο μετά τις 10 κι αφού άσκησε τα εκλογικά του καθήκοντας, μίλησε στις κάμερες καλώντας τον κόσμο να προσέλθει στις κάλπες ώστε να υπάρξει όσο το δυνατόν μικρότερη αποχή.

«Σήμερα είναι μια γιορτή της δημοκρατίας. Επιλέγουμε τι και ποια Ευρώπη θέλουμε να έχουμε. Έχει μεγάλη επιρροή η Ευρώπη στις ζωές όλων μας. Παροτρύνω λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας, να αφιερώσουν 30 λεπτά από την ημέρα τους, μπορεί και λιγότερο, να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους γιατί δε μπορούμε να αναθέτουμε τα προβλήματά μας σε όλους. Πρέπει να τα αλλάζουμε μόνοι μας με τη συμμετοχή μας σε αυτή τη δημοκρατική διαδικασία.

Σε προσωπικό επίπεδο, είμαι συγκινημένος και ευγνώμων για τη μεγάλη εμπιστοσύνη και αγάπη που μου έχει δείξει ο κόσμος τους τελευταίους μήνες, και ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες. Ένα παιδί που έφυγε με τη γενιά της κρίσης και γυρνά στην πατρίδα του για να προσφέρει. Είναι ξεχωριστή αυτή η εμπειρία κι αυτό για το οποίο δεσμεύομαι είναι ότι αυτή την εμπιστοσύνη του κόσμου δε θα την προδώσω ποτέ» δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164