Site icon TLIFE

Ευρωεκλογές 2024: Τι φόρεσαν οι κυρίες της ενημέρωσης στη μεγάλη βραδιά – Τα τολμηρά χρώματα και οι πιο κλασικές επιλογές

,Στη μεγάλη βραδιά των Ευρωεκλογών 2024 καλησπέρισαν τα πρόσωπα της ενημέρωσης τους τηλεθεατές νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 9 Ιουνίου 2024.

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί και σε αυτή τη μεγάλη αναμέτρηση «επιστράτευσαν» τα ηχηρά ονόματα της δημοσιογραφίας μαζί με παρουσιαστές και σχολιαστές, λίγο πριν ανοίξουν τα επίσημα Exit Polls.

Οι κυρίες της Ενημέρωσης ωστόσο ξεχώρισαν και με τις ενδυματολογικές τους επιλογές, τηρώντας πάντα τους «κανόνες» επιλέγοντας ωστόσο έντονες αποχρώσεις στα χρώματα του καλοκαιριού.

Ράνια Τζίμα: Με λευκό φόρεμα και crop λευκό σακάκι καλησπέρισε τους τηλεθεατές του Mega στη μεγάλη βραδιά δίπλα στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Σία Κοσιώνη: Με total black κοστούμι με λαμπερές πέτρες στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ

Μάρα Ζαχαρέα: Η κομψή εμφάνιση στα λευκά στον τηλεοπτικό αέρα του Star

Εύα Αντωνοπούλου: Με έντονο ροζ στην παρουσίαση των Ευρωεκλογών 2024 στον αέρα του Open, δίπλα στην Έλλη Στάη.

Έλλη Στάη: Η εμφάνιση στο Open με μοβ σακάκι και ασημί λεπτομέρειες.

Όλγα Τρέμη: Καλεσμένη στη βραδιά Ευρωεκλογών 2024 του ΣΚΑΪ σε μια πιο casual εμφάνιση με καφέ πανωφόρι με τρικουάζ λεπτομέρειες.

Μαρία Αναστασοπούλου – Φαίη Μαυραγάνη: Ντυμένες σε μαύρο και λευκό οι δύο παρουσιάστριες του ANT1 δίπλα στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Κατερίνα Παναγοπούλου: Η εμφάνιση στον τηλεοπτικό αέρα του Mega με έντονο πετρόλ φόρεμα.

 

© 2024 tlife.gr