Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Ειρήνη Μερκούρη: «Ρώτησες αυτό το παιδί αν θέλει να είναι προϊόν βιασμού και όχι αγάπης και έρωτα;»

Με αφορμή την τοποθέτηση της Ειρήνης Μερκούρη για τις αμβλώσεις, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που έγινε πρόσφατα μητέρα για πρώτη φορά, θέλησε να κάνει το σχόλιό της.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δήλωσε πως θα κρατούσε ένα παιδί, ακόμα και αν είχε έρθει από βιασμό, προκειμένου να μην κάνει έκτρωση, ενώ παράλληλα συμβούλευσε τις γυναίκες να μην κάνουν αμβλώσεις.

Το απόγευμα της Τετάρτης 12/3, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, τοποθετήθηκε πάνω στις δηλώσεις της Ειρήνης Μερκούρη και είπε: «Πόσο εγωιστικό Ειρήνη μου γλυκιά; Δεν σε ξέρω, κατανοώ την αγάπη που έχεις στην ψυχή σου και πόσο καλοπροαίρετη είσαι όμως, ρώτησες αυτό το παιδί αν θέλει να είναι προϊόν βιασμού και όχι αγάπης και έρωτα;».

«Kαι τι θα γινόταν στην περίπτωση που θα μάθαινε ή θα του έλεγες την αλήθεια όταν σε ρωτήσει για τον πατέρα του; Γνωρίζεις πως ακόμη και γονιδιακά πέρνα το DNA στο παιδί αυτό; Το ρώτησες αυτό το παιδί αν θέλει; Τα παιδιά είναι ιερό. Είναι ζωές, είναι ψυχές. Είναι άνθρωποι. Θα άκουγα να πεις πως θα υιοθετούσες ένα παιδί κακοποιημένο είτε ορφανό, για να γνωρίσει την αγάπη που δεν του έδωσαν οι δημιουργοί του παρά να φέρεις άλλη μία ψυχή. Σώσε μία ψυχή αν θες, μη φέρνεις άλλη μία στον κόσμο να ταλαιπωρείται. Και επειδή λέτε και μιλάτε για τον θεό ποιος θεός θέλει να βιάζεται γυναίκα και να γεννάει τον καρπό του βιαστή; Για συγκεντρωθείτε λίγο», συμπλήρωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

 

 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164