Site icon TLIFE

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η νέα φωτογραφία με μαγιό μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Μητέρα για πρώτη φορά θα γίνει σε λίγους μήνες η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, όπως αποκάλυψε τη Δευτέρα 29/7 με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Survivor, δημοσίευσε μια φωτογραφία της με μαγιό, στην οποία πόζαρε κρατώντας τρυφερά τη φουσκωμένη κοιλιά της.

«Σβήνω & γράφω μα δεν ξέρω πως να ξεκινήσω και τι να προ το πω. Με λόγια απλά λοιπόν η οικογένεια μας μεγαλώνει & εκείνο που συμπεραίνω για άλλη μια φορά στα χρόνια που ζω είναι πως ότι είναι να συμβεί στην ζωή μας συμβαίνει όμορφα κ αβίαστα …
Το πιο μεγάλο ευχαριστώ στον πιο γλυκό άνδρα όλου του κόσμου … στον άνδρα μου. Η μαμά, ο καλός μπαμπάς κ η σταλίτσα, σε περιμένουν καρτερικά γιε μας με το καλό να έρθεις στις ζωές μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Σήμερα, Τρίτη 30/7 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για τα μηνύματα και τις ευχές που έλαβε.

«Σας ευχαριστούμε πολύ για όλη την αγάπη που μας έχετε δείξει μετά την ανακοίνωση για τον ερχομό του νέου μέλους μας! Προσπαθώ να απαντήσω σε όλο το κύμα αγάπης που μου έχετε στείλει, σε κάθε ένα μήνυμα ξεχωριστά και θα απαντήσω σε όλους… Εγώ και ο μικρός νιώθουμε πολύ πιο δυνατοί έχοντας τις ευλογίες σας κοντά μας!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στη λεζάντα της νέας της ανάρτησης.

 

 

© 2024 tlife.gr