Site icon TLIFE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Γρηγόρης Μόργκαν: Έτσι περνούν στην Κρήτη μια εβδομάδα πριν τον γάμο τους – Φωτογραφίες, βίντεο

Γάμος με παπά και με κουμπάρο γίνεται σε λίγες ημέρες στην Κρήτη! Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γρηγόρης Μόργκαν επισημοποιούν τη σχέση τους και παντρεύονται με θρησκευτικό γάμο στα Χανιά.

Όπως σου αποκάλυψε αποκλειστικά το TLIFE, η δημοσιογράφος και ο μουσικός θα ενώσουν τις ζωές τους στη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη το επόμενο Σάββατο 31 Αυγούστου, ενώ θα ακολουθήσει πάρτι για οικογένεια, φίλους, πρώην Survivors και συναδέλφους σε γνωστό beach bar στα Φαλάσαρνα – στο ίδιο μαγαζί όπου πραγματοποιήθηκε το πάρτι της Κόνις Μεταξά και του Μάριου Καπότση.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κρατά σιγήν ιχθύος για το ευτυχές γεγονός, έχοντας επιλέξει συνειδητά να προστατέψει οτιδήποτε αφορά στην προσωπική της ζωή.

«Δεν είναι ότι δεν θέλω να αναφερθώ στην καινούργια μου σχέση. Δεν φοβάμαι και δεν κρύβομαι. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την επιλογή μου, για όλες μου τις επιλογές. Αλλά πλέον έχω αποφασίσει να προστατεύω την Ευρυδίκη», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και στο Mega.

Μάλιστα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν έχουν ταξιδέψει στην Κρήτη εδώ και πολλές ημέρες όχι μόνο για να ετοιμάσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου τους αλλά και για να απολαύσουν λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης με τους φίλους τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει τα μπάνια του στα Φαλάσαρνα, κάνει σερφ και δοκιμάζει λαχταριστούς κρητικούς μεζέδες. Οι δυο τους επισκέπτονται συχνά το κάμπινγκ στα Χανιά και περνούν ανέμελες στιγμές με την παρέα τους.

Δες όλα όσα κάνουν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν μια εβδομάδα πριν από τον γάμο τους:

 

 

 

Αυτό είναι το εκκλησάκι θα πραγματοποιηθεί ο γάμος τους

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει επιλέξει συνειδητά να προστατεύει πλέον οτιδήποτε αφορά στην προσωπική της ζωή. Ίσως αυτός άλλωστε να είναι και ο λόγος που το ζευγάρι επέλεξε το συγκεκριμένο μέρος για τον γάμο του.

Πέρα από το γεγονός πως η Κρήτη είναι ένα μέρος που αγαπούν πολύ και οι δυο, το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες παρακάτω, είναι αρκετά απομονωμένο.

© 2024 tlife.gr