Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Γρηγόρης Μόργκαν: Σήμερα ο γάμος τους στα Χανιά! Οι ευχές των celebrities

Σήμερα γάμος γίνεται για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γρηγόρη Μόργκαν!

Το ερωτευμένο ζευγάρι κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, αφού σε λίγες ώρες ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Κρήτη.

Όπως πρώτο σας ενημέρωσε αποκλειστικά το TLIFE, η δημοσιογράφος και ο μουσικός θα ενώσουν τις ζωές τους στη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη στα Χανιά, με τους καλεσμένους να μην ξεπερνούν τους 80. Αμέσως μετά την τελετή, ενώ θα ακολουθήσει πάρτι για οικογένεια, φίλους και συναδέλφους σε γνωστό beach bar στα Φαλάσαρνα.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Γρηγόρης Μόργκαν: Ένας «αθόρυβος» έρωτας

Στα τέλη του 2022 κυκλοφόρησαν τα πρώτα δημοσιεύματα που ήθελαν την δημοσιογράφο να βρίσκεται στην αρχή μιας νέας σχέσης με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Κανείς από τους δυο δεν επιβεβαίωνε τότε τη σχέση τους. Μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέλεξε να μοιράζεται με ελάχιστους ανθρώπους τις εξελίξεις που αφορούν την προσωπική της ζωή. 

«Στην αρχή μετά τον χωρισμό μου, με τρόμαζε το γεγονός ότι έπρεπε να απολογηθώ. Στην ζωή σου κάνεις ό,τι εσύ θέλεις και δεν έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν. Δεν φοβάμαι και δεν κρύβομαι για τη νέα μου σχέση. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την επιλογή μου. Έχω αποφασίσει να προστατεύω την Ευρυδίκη», δήλωνε τον περασμένο Μάρτιο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη καλεσμένη στο «Night Out».

Μέχρι και σήμερα, η γνωστή δημοσιογράφος δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για την σχέση της με τον 44χρονο μουσικό. Η αγάπη τους για τα ταξίδια και τα θαλάσσια σπορ τους έφερε από την αρχή κοντά.

Μέσα από τα social media η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν μοιράζονται συχνά στιγμιότυπα των διακοπών τους, ενώ σπάνια θα ποζάρουν μαζί.

Τον περασμένο Ιούλιου ο Γρηγόρης Μόργκαν και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσαν σπάνια κοινή τους φωτογραφία από βραδινή τους έξοδο. Αποχωρώντας από το μέρος στο οποίο βρέθηκαν για να διασκεδάσουν, οι δυο τους απεικονίζονται αγκαλιασμένοι και ντυμένοι στα μαύρα.

Σε λίγες ώρες ο γάμος τους

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν σήμερα Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου θα βιώσουν μια από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της προσωπικής τους ζωής, τον γάμο τους!

Στόχος του ζευγαριού είναι να απολαύσει την ημέρα του γάμου του έχοντας στο πλευρό του ελάχιστους φίλους και συγγενείς. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν βρίσκονται εδώ και μέρες στην Κρήτη, αφού ο γάμος τους θα γίνει στα Χανιά, υπό άκρα μυστικότητα, έχοντας κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της τελετής.

Η γνωστή δημοσιογράφος μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram είχε μοιραστεί στιγμιότυπα από τις διακοπές της στο νησί και τις χαλαρές στιγμές στην παραλία. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evridiki Valavani (@evridiki_valavani)

Μέσα από τα insta stories της, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη χθες μοιράστηκε βίντεο να πίνει τον καφέ της με το μονόπετρο στο χέρι της να ξεχωρίζει…

Ένα 24ωρο πριν από τον γάμο τους, η δημοσιογράφος μοιράστηκε ένα ιδιαίτερο βίντεο από την παραλία με τον αγαπημένο της με τους celebrities φίλους τους να στέλνουν τις ευχές τους για τον γάμο τους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evridiki Valavani (@evridiki_valavani)

Οι ευχές των celebrities για τον γάμο του ζευγαριού:

Η ώρα η καλή!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164