Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η συμβουλή που ζήτησε από τους followers της, μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη φάση ζωής, καθώς διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η δημοσιογράφος ανυπομονεί σε 4 μήνες περίπου να γίνει για πρώτη φορά μανούλα!

Το πρωί της Παρασκευής, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε ότι προσπαθεί να πίνει περισσότερο νερό τώρα που είναι έγκυος και ζήτησε τις συμβουλές των διαδικτυακών της φίλων για το πώς μπορεί να αυξήσει την κατανάλωση νερού.

«Hello friends! Είμαι σε προσπάθεια για να πίνω περισσότερο νερό, ειδικά τώρα στην εγκυμοσύνη. Πήρα αυτό το γιγαντιαίο πράγμα. Μήπως έχετε κάποια συμβουλή κόλπο για να πιώ νερό;», έγραψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164