Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Μόργκαν για τα γενέθλιά της και οι εντυπωσιακές τούρτες

Γενέθλια είχε χθες Τρίτη 14 Μαΐου η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τα γιόρτασε μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η γνωστή δημοσιογράφος μπήκε στα 37 σε μια πολύ ωραία φάση της ζωή της, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό.

Οι αγαπημένοι της φίλοι ετοίμασαν ένα μοναδικό πάρτι για να γιορτάσουν όλοι μαζί ενώ όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media, οι τούρτες που είχε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν δύο.

Ο Γρηγόρης Μόργκαν, ο οποίος δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της αγαπημένης του, στην τούρτα που είχε αναλάβει ο ίδιος, έγραψε τους προορισμούς που επισκέφθηκε πρόσφατα το ζευγάρι, ενώ πάνω είχε και διακοσμητικά από το αγαπημένο σπορ της δημοσιογράφου, που δεν είναι άλλο από το surf. 

Ο ίδιος μάλιστα, ανήρτησε και μια φωτογραφία με την τούρτα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ευχήθηκε στην σύντροφό του γράφοντας: «Tα πιο χαρούμενα γενέθλια»

 

Λίγο αργότερα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανήρτησε και στον δικό της λογαριασμό φωτογραφίες και βίντεο από το πάρτι γενεθλίων της, ευχαριστώντας τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές τους.

«Το καλύτερο δώρο γενεθλίων είναι να μου θυμίζει πόσο σημαντικούς και υπέροχους φίλους και οικογένεια έχω! Το μόνο που επιθυμώ είναι υγεία, χαμόγελα και θετική σκέψη. Σας ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές σας», έγραψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164