Ευθύμης Ζησάκης: Ρομαντική απόδραση στη Ρώμη με την σύντροφό του, Χρύσα Παπαλελούδη

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει ο Ευθύμης Ζησάκης, έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του, Χρύσα Παπαλελούδη.

O γνωστός ηθοποιός και η αγαπημένη του είναι μαζί σχεδόν ένα χρόνο και όπως φαίνεται, μέρα με τη μέρα φαίνεται ο έρωτάς του μεγαλώνει περισσότερο.

«Με την σύντροφό μου, Χρύσα, είμαστε συγκάτοικοι, συνάδερφοι… Είναι μεγάλη τύχη γιατί έχεις τον άνθρωπό σου, έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου ο οποίος θα σου πει την αλήθεια. Είναι πολύ ωραίο που είμαστε διαρκώς μαζί. Έχουμε βρει τους κώδικές μας. Λέμε την αλήθεια και δεν προσπαθούμε να κάνουμε κολακευτικά σχόλια ο ένας για τον άλλο», είχε αναφέρει ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Happy Day.

Οι δυο τους, μετά από ένα άκρως ρομαντικό καλοκαίρι συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους αλλά αυτή τη φορά στο εξωτερικό.

Ο προορισμός που επέλεξε το ζευγάρι, είναι η Ρώμη και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Ευθύμης Ζησάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το απόγευμα της Δευτέρας 5/9, ο Ευθύμης Ζησάκης ανήρτησε τρία στιγμιότυπά όπου ποζάρει αγκαλιά με την αγαπημένη του, Χρύσα Παπαλελούδη με θέα το Κολοσσαίο.

Ο ηθοποιός και η αγαπημένη του είναι λάτρεις των ταξιδιών και σε κάθε ευκαιρία τους φροντίζουν να ταξιδεύουν σε έναν καινούργιο προορισμό, γεμίζοντας με όμορφες αναμνήσεις.

Δες τις φωτογραφίες

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164