Ευτυχισμένος μπαμπάς ο Στέλιος Διονυσίου: Οι πρώτες δηλώσεις στο TLIFE μετά την απόκτηση των διδύμων

Ο Στέλιος Διονυσίου πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς η σύντροφός του Αγνή Καλουμένου έφερε στον κόσμο δίδυμα κοριτσάκια, υπό άκρα μυστικότητα το Σάββατο 24 Αυγούστου.

Το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό μέσα από τα social media της μαιευτικής κλινικής, η οποία και δημοσίευσε φωτογραφίες του ζευγαριού από το εξιτήριο μητέρας και των νεογέννητων κοριτσιών από το νοσοκομείο. Τόσο η Αγνή Καλουμένου όσο και τα δίδυμα μωράκια της χαίρουν άκρας υγείας.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στέλιος Διονυσίου γίνεται πατέρας, καθώς έχει ακόμη δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κλινική ΡΕΑ (@rea_maternity)

Ο Στέλιος Διονυσίου έκανε τις πρώτες δηλώσεις του αποκλειστικά στο TLIFE, λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστό ότι έγινε ξανά πατέρας. Ο 50χρονος τραγουδιστής δήλωσε ευτυχισμένος που είχε την ευκαιρία να ζήσει ξανά το θαύμα της πατρότητας.

«Η μεγαλύτερη ευτυχία του κάθε ανθρώπου! Είναι το μεγαλύτερο θείο δώρο το να γίνεσαι μπαμπάς. Αυτή τη στιγμή μετά από αρκετά χρόνια, απέκτησα άλλα δύο κοριτσάκια» εξομολογήθηκε ο ευτυχισμένος μπαμπάς στο TLIFE.

Όσο για το πώς κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, ο Στέλιος Διονυσίου αποκάλυψε: «Έχω τους τρόπους μου (γελάει). Η εγκυμοσύνη ήταν και μέσα στο καλοκαίρι, όλοι έλειπαν, κάνατε διακοπές».

«Η σύζυγός μου είναι μια χαρά, δόξα το Θεό. Γέννησε με καισαρική τα δίδυμα κορίτσια. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές» κατέληξε στο TLIFE ο Στέλιος Διονυσίου.

Η γνωριμία και ο έρωτας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Η είδηση ότι ο Στέλιος Διονυσίου είναι ξανά ερωτευμένος, επτά χρόνια μετά το διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του έγινε γνωστή πριν τρία χρόνια περίπου. Ο αγαπημένος τραγουδιστής διατηρεί σχέση εδώ και αρκετά χρόνια με την Αγνή Καλουμένου, στο πλευρό της οποίας είναι τρισευτυχισμένος.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν, μάλιστα σε μια audition. Συνεργάστηκαν για περίπου 3 χρόνια και σιγά σιγά αναπτύχθηκε ανάμεσά τους ένας μεγάλος έρωτας!

Ο Στέλιος Διονυσίου και η Αγνή Καλουμένου είναι μαζί πάνω από 7 χρόνια και έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως ακριβώς έκαναν και με την εγκυμοσύνη της.

«Είμαι ερωτευμένος, οι ερωτευμένοι γιορτάζουμε κάθε μέρα. Με το κορίτσι μου είμαστε μια χαρά, όλα πάνε καλά. Με την σύντροφό μου την Αγνή γνωριστήκαμε σε μια audition, μετά από 2-3 χρόνια συνεργασίας αναπτύχθηκε το ειδύλλιο. Μετά το χωρισμό μου ήμουν αρκετά χρόνια μόνος μου από επιλογή μου. Ήρθε η Αγνούλα και μας έκανε να χαμογελάσουμε ξανά», είχε εξομολογηθεί ο ίδιος στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

«Με την Αγνή γνωριστήκαμε μέσα από τη δουλειά. Την άκουσα ως τραγουδίστρια, μου άρεσε ως φωνή και την πήρα μαζί μου στις περιοδείες. Μέσα από τη συνεργασία μας προέκυψε η ερωτική μας σχέση. Είναι πολύ χαμηλών τόνων κορίτσι. Δεν αποκλείω έναν δεύτερο γάμο. Μακάρι να έχω στη ζωή μου την Αγνή δίπλα μου, με σέβεται, με αγαπάει, με προσέχει. Έχω βρει το στήριγμα μου» είχε αναφέρει ο τραγουδιστής σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Το TLIFE τους εύχεται τα καλύτερα για τον ερχομό των διδύμων!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164