Είναι πολλά χρόνια μαζί και πάντα στηρίζουν ο ένας τον άλλον. Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και η Φαίη Ξυλά είναι σίγουρα ένα από τα πιο αγαπημένα -και χαμηλών τόνων ζευγάρια- της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους έχουν μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση και πάντα βρίσκονται ο ένας στο πλευρό του άλλου σε κάθε νέο ξεκίνημα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Έτσι έγινε και πριν λίγες μέρες, όταν ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στο θέατρο “Από Μηχανής” στην καρδιά της Αθήνας και στην παράσταση “ΚΑΣΣΥ” του Αντρέα Φλουράκη, όπου πρωταγωνιστεί η Φαίη Ξυλά με τις Μυρτώ Αλικάκη, Αμαλία Αρσένη και Λένα Ουζουνίδου. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε μαζί στην είσοδο του θεάτρου και οι δυο τους έδειχναν να είναι full in love.
Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2009 και 6 χρόνια αργότερα απέκτησε το πρώτο του παιδί, τον μικρό Πάρι ζει τον έρωτά του και είναι στα καλύτερά του.
Λίγα λόγια για την παράσταση:
Τέσσερις γυναίκες σκηνοθέτιδες διαφορετικών γενιών ενώνονται για να σκηνοθετήσουν τέσσερις γυναίκες ηθοποιούς, ώστε να σηματοδοτηθεί η δύναμη της συνεργασίας, αλλά και η καλλιτεχνική ανάληψη της πρόκλησης να δομηθεί μια ενιαία παράσταση με καλλιτεχνική ελευθερία αλλά και συναντίληψη.
Πρόκειται για μια χειρονομία μεγάλης σημασίας για την εποχή που διανύουμε. Η βάση του εγχειρήματος είναι ένας αρχαιόθεμος μονόλογος, πιστεύοντας στην πρόκληση του αναστοχασμού και της μεταγραφής των κειμένων του αρχαίου ελληνικού δράματος στη σύγχρονη νεοελληνική θεατρική γραφή.
Η Κάσσυ είναι ένας αρχαιόθεμος μονόλογος. Με βάση την τραγική Κασσάνδρα διερευνά την τραγωδία του ανθρώπου, που ενώ ξέρει τις συνέπειες συγκεκριμένων επιλογών του, εντούτοις δεν μπορεί ή δε θέλει να τις εμποδίσει. «Να μην μπορείς να βρεις το δίκιο σου, να μην μπορείς να προστατεύσεις αυτούς που αγαπάς, να μην μπορείς να σώσεις το σπίτι σου, να μην μπορείς να πείσεις κανέναν…» λέει η Κάσσυ.
Παρ΄ όλα αυτά επιμένει με όπλο το λόγο. Η Κάσσυ είναι η γυναίκα – λάφυρο του Αγαμέμνονα – η αποκλεισμένη από το δημόσιο (αντρικό) λόγο – που επιμένει να μιλάει και να προειδοποιεί. Ο Φλουράκης επιμένει να διερευνά τη δυναμική των αρχαίων μύθων μέσα στο μεταμοντέρνο τοπίο της παγκοσμιοποίησης και να ανασκάπτει τον τρόμο μέσα στις «φαντασμαγορίες» της σύγχρονης συνείδησης. Η μετανάστευση, οι οικολογικές καταστροφές, οι μεγάλες οικονομικές ανισότητες φτιάχνουν τη δυστοπία του μέλλοντος και κάνουν την Κάσσυ και τις προειδοποιήσεις της πιο αναγκαίες από ποτέ.
Φωτογραφίες: NDP
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ