Φαίη Σκορδά – Ενοχλημένος ο σύντροφός της: Μην παίζετε φωτογραφίες και στοιχεία μου

Ο σύντροφος της Φαίης Σκορδά απέστειλε ανοιχτή επιστολή στα Μέσα, γνωστοποιώντας ότι δεν συναινεί στη δημοσίευση του ονόματος, της εικόνας και λοιπών στοιχείων από την προσωπική και επαγγελματική του διαδρομή.

Ο σύντροφος της γνωστής παρουσιάστριας που δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό τομέα, μεταξύ άλλων, καλεί τα media να απέχουν από οποιαδήποτε δημοσιεύματα στο μέλλον, ειδάλλως θα προβεί στην άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματός του.

Αναλυτικότερα, η ανοιχτή επιστολή του συντρόφου της Φαίης Σκορδά αναφέρει:

Σχετικά με πρόσφατο δημοσίευμά σας που αναφέρεται στον εντολέα μου, κ…………., και στην παρουσιάστρια κα. Φαίη Σκορδα, εκ μέρους του εντολέα μου, και σε συνέχεια της από 4.9.2024 δήλωσης πρόσκλησης αυτού, σας γνωστοποιώ τα εξής:

α) Ο εντολέας μου δεν συναινεί στην δημοσίευση του ονόματός του, της εικόνας του και λοιπών στοιχείων της προσωπικότητάς του και των προσωπικών και επαγγελματικών του στοιχείων και δεδομένων.

β) Σας καλώ, εκ μέρους του εντολέα μου, να αποσύρετε άμεσα, από όπου και αν έχει δημοσιευθεί ή/και βρίσκεται αναρτημένο, οποιοδήποτε σχετικό δημοσίευμά σας αναφέρει το όνομα του εντολέα μου ή/και περιέχει φωτογραφίες ή/και λοιπά στοιχεία και δεδομένα προσωπικού και επαγγελματικού χαρακτήρα αυτού.

γ) Σας καλώ, εκ μέρους του εντολέα μου, να απέχετε στο μέλλον από παρόμοια δημοσιεύματα, καθώς και από την δημοσίευση φωτογραφιών του εντολέα μου και εν γένει από την δημοσίευση προσωπικών και επαγγελματικών στοιχείων και δεδομένων αυτού.

δ) Τέλος, σας καλώ να σεβαστείτε την απολύτως νόμιμη βούληση του εντολέα μου και να συμμορφωθείτε στα ανωτέρω δίκαια και εύλογα αιτήματά του, σας δηλώνω δε πως ο εντολέας μου επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός του.

To TLIFE θα σεβαστεί την επιθυμία του συντρόφου της Φαίης Σκορδά, που δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό τομέα και θα απέχει από τη δημοσίευση του ονόματος, φωτογραφιών και λοιπών στοιχείων.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164