Site icon TLIFE

Φαίη Σκορδά: Έτσι θα περάσει το υπόλοιπο του καλοκαιριού στον αγαπημένο της προορισμό

Η Φαίη Σκορδά έμεινε για ένα μεγάλο διάστημα στην Αθήνα, καθώς η παρουσιάστρια μαζί με τους γιους της μετακόμισαν σε ολοκαίνουργιο σπίτι.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ άφησε την μεζονέτα της στα νότια προάστια και μαζί με τον Δημήτρη και τον Γιάννη βρήκαν ολοκαίνουργιο σπίτι για να στεγάσουν την οικογένειά τους. Η μετακόμιση ολοκληρώθηκε και η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές!

Η Φαίη Σκορδά επέλεξε και το φετινό καλοκαίρι την Χαλκιδική, την οποία αγαπάει πολύ. Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της Αλεξάνδρας Αντωνίου στην Real Life, η παρουσιάστρια βρέθηκε στο εξοχικό της στην Κασσάνδρα και ζει στιγμές ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης, που τόσο είχε ανάγκη.

Το εξοχικό της είναι ο χώρος που φιλοξενεί τους ανθρώπους που αγαπάει. Η Φαίη είναι μια υπέροχη οικοδέσποινα κι φροντίζει ώστε οι δικοί της άνθρωποι περνούν μοναδικά. Αφιερώνει πολύ χρόνο στα παιδιά της και γίνεται και η ίδια μαζί τους παιδί! Παιχνίδια στη θάλασσα και στην αυλή του σπιτιού, γεύματα στην περιοχή της Σάνης, βόλτες για παγωτό και εξορμήσεις στην υπέροχη παραλία συνθέτουν την καθημερινότητα των διακοπών της.

Η Φαίη Σκορδά επιζητά ήσυχα μέρη για να απολαμβάνει όμορφες στιγμές μακριά από κάμερες και παπαράτσι.

Δες τις πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές της:

Η παρουσιάστρια θα επιστρέψει στην Αθήνα τέλος Αυγούστου – ξεκούραστη και ανανεωμένη – για να ανταπεξέλθει στην απαιτητική καθημερινότητά της.

© 2024 tlife.gr